Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cinci ciobani acuzaţi de tentativă de omor, trimişi în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cinci ciobani acuzaţi de tentativă de omor, care s-au agresat reciproc, trimişi în judecată

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au finalizat cercetările în două dosare și au dispus trimiterea în judecată a cinci inculpați acuzați de tentativă de omor. Unul dintre dosare se referă la fapte ce au avut loc în octombrie 2015, pe o pășune din comuna Gârbova. Doi ciobani, tată și fiu, au bătut alte două persoane, socru și ginere.

A fost un conflict spontan care, însă, a avut urmări foarte grave. Cele două victime au primit 30-35 de zile, respectiv 45-50 de zile de îngrijiri medicale. Persoanele trimise în judecată sunt Cerciu Gheorghe senior și Cerciu Gheorghe junior. Cercetările au durat mai mult decât de obicei în astfel de cazuri datorită expertizelor dispuse de anchetatori. Dosarul a fost înregistrat în 21 iunie 2017, la Tribunalul Alba.

În cel de-al doilea dosar există, de asemenea, trei inculpați și două părți vătămate. Persoanele trimise în judecată sunt Stănuș Valer, Stănuș Andrei Ilie și Bebeșelea Constantin. Scandalul a avut loc în aprilie 2017. Mai multe persoane din Sebeş, Lancrăm şi Săsciori au fost implicate într-un conflict petrecut pe o păşune lângă Râpa Roşie. Acestea s-au bătut din cauza unor neînţelegeri legate de locul de păşunat.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că între Stănuș Valer, de 39 de ani, din comuna Săsciori, Stănuș Andrei Ilie, de 27 de ani, din Sebeş şi un minor de 17 ani, din Lancrăm, pe de o parte, şi alte persoane de 64 de ani, respectiv 25 de ani, pe de altă parte, a izbucnit un conflict spontan. Cei cinci s-au agresat reciproc, iar victimele au suferit leziuni corporale grave şi au fost transportate la spitalul din Alba Iulia, unde au primit îngrijiri medicale. Agresorul de 27 de ani a fost reținut de poliție, fiind eliberat ulterior.

Până la pronunțarea unei decizii definitive, cei cinci inculpați beneficiază de prezumția de nevinovăție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea