Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cinci bărbaţi au murit ieri dimineaţă într-un cumplit accident rutier pe DN 7, la Săliştea

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ieri dimineaţă, la ora 7.17, pe DN7, la km 339+500 metri, în afara localităţii Săliştea, cinci oameni şi-au pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier. M.C.C., de 32 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea un autoturism taxi marca Skoda, s-a angajat în depăşirea unei coloane de autovehicule, pe un sector de drum în curbă deosebit de periculoasă (semnalizată cu indicatoare şi marcaj axial longitudinal continuu, precum şi indicatoare rutiere cu semnificaţia ”depăşirea interzisă”) şi a intrat într-un autotractor cu semiremorcă, înmatriculat în Cehia, condus de un cetăţean ceh, în vârstă de 62 de ani. În accident şi-au pierdut viaţa Luca Moretto de 40 de ani, cetăţean italian domiciliat în Petreşti, patronul firmei New Generation Construct Sebeş, şoferul taxiului şi trei dintre angajaţii italianului, toţi din Sebeş: B.G., de 35 de ani, J.D., de 28 de ani şi C.I.C., de 26 de ani. Patronul italian, Luca Moretto a comandat ieri dimineaţă o maşină la firma „EUROTAXI“ Sebeş, pentru o cursă din cartierul Kogălniceanu până la Arad. Cei trei muncitori urmau să execute diverse lucrări pe un şantier de construcţii.
Şoferul taxiului a ignorat indicatoarele rutiere şi a intrat în depăşire într-o zonă extrem de periculoasă. Skoda în care se aflau cei 5 bărbaţi a intrat violent într-un TIR al cărui şofer a încercat în zadar să-i evite. Pentru scoaterea trupurilor dintre fiarele contorsionate ale maşinii a intervenit o echipă de descarcerare a ISU Alba şi SMURD-ul. Traficul a fost obstrucţionat aproape patru ore în zona tragicului accident.
Cei care l-au cunoscut pe Luca Moretto sunt şocaţi pentru că ştiu foarte bine cum în aceeaşi zonă, acum 9-10 ani, fratele său a pierit tot într-un accident rutier, în timp ce se întorcea din Italia. Luca Moretto era căsătorit de 2-3 ani şi avea o fetiţă. La locul accidentului s-au strâns rapid şi rudele muncitorilor (toţi tineri, cu familii) care au pierit, precum şi colegii şoferului de la firma de taxi. Pe cei dispăruţi, Dumnezeu să-i odihnească în pace!
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Mark Hancheș, mândria Școlii Gimnaziale Ciugud: A luat 10 la matematică, la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze matematică-informatică la HCC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mark Hancheș, mândria Școlii Gimnaziale Ciugud: A luat 10 la matematică, la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze matematică-informatică la HCC Mark Hancheș este mândria Școlii Gimnaziale Ciugud. Tânărul a luat 10 la matematică la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze mai departe matematică-informatică la HCC. Citește și: FOTO | Țupu Miruna și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea