Rămâi conectat

Sport

CFR Cluj II şi Gaz Metan Mediaş II, în calea ambiţiilor “albanezelor” | Sâmbătă, ora 17.00, la Galda de Jos poposeşte „lanterna roşie”

Dan HENEGAR

Publicat

în

CFR Cluj II şi Gaz Metan Mediaş II, singurele echipe secunde ale unor formaţii de prima ligă repartizate în Seria a 5-a, stau în calea pretenţiilor conjudeţenelor în runda din weekend din eşalonul terţ.

*Industria Galda (locul 3, 10 puncte) – Gaz Metan Mediaş II („lanterna roşie”, un punct) – sâmbătă, ora 17.00.

După ce s-au fript cu ciorba (CS Iernut), găldenii suflă şi în iaurt (Gaz Metan Mediaş 2). Disputa cu ultima clasată vine după întâiul eşec stagional (pe „Cetate”, cu Unirea) şi prefaţează meciul anului, din Cupa României, cu FC Hermannstadt, liderul eşalonului secund, de miercurea viitoare. „Venim după două rezultate care nu ne satisfac şi ne dorim din tot sufletul să reuşim o victorie pentru a ne creşte moralul, mai ales că apoi avem parte de testul anului”, a spus antrenorul Paul Ciucă, ce nu poate conta pe D. Sîrbu, Bedelean şi Fl. Scheau, reintrând însă Haiduc. Medieşenii au cucerit unicul punct stagional tocmai în Alba, pe „Cetate”, în runda inagurală.

*CFR Cluj II (locul 5, 9 puncte) – Unirea Alba Iulia (locul 9, 7 puncte), vineri de la ora 17.00.

„Feroviarii” invincibili întâlnesc o echipă ce are la activ două derby-uri judeţene adjudecate. „Oponenţii dispun de o formulă tânără, care beneficiază însă în fiecare etapă de întăriri de la prima echipă. Noi încercăm să luăm puncte şi în deplasare, deşi nu va fi o întâlnire facilă”, a punctat antrenorul Adorian Himchinschi, ce speră în recuperarea lui N. Rus, mai ales că lista absenţilor este lungă: Al. Giurgiu, S. Iacşa, Goguţa (accidentaţi), V. Răducanu şi S. Turuş (plecaţi).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea