CFR Călători: Elevii şi studenţii care fac naveta au reduceri de până la 75% la bilete şi abonamente, pe trenurile Regio

cfrÎn contextul pregătirilor legate de începutul de an şcolar-universitar, CFR Călători recomandă  elevilor  şi studenţilor  care merg zilnic cu trenul pentru a ajunge la cursuri  să îşi achiziţioneze din timp biletele sau abonamentele dorite.  Elevii din clasele 0 – 12 beneficiază, în baza carnetului de elev sau a adeverinţei pentru clasa pregătitoare, de o reducere de 50% la cumpărarea unui bilet de tren Regio şi de o reducere cuprinsă între 20%-30% la cumpărarea unui bilet de tren InterRegio.

Elevii care folosesc zilnic trenul pentru a merge la şcoală pot achiziţiona abonamente lunare care le permit să călătorească cu 75% reducere la trenurile Regio.  Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua.

ELIT

Până la data de 12 octombrie 2014 inclusiv, elevii vor beneficia de bilete/abonamente cu reducere în baza carnetului de elev vizat pentru anul şcolar 2013-2014, iar elevii din clasele I şi elevii din clasele a IX-a în baza unei adeverinţe eliberată de către unitatea de învăţământ de apartenenţă, în cazul în care aceasta nu le-a eliberat carnetul de elev.

Studenţii la zi din învăţământul de stat sau privat acreditat beneficiază, în baza legitimaţiei de student “reducere la transport”, de o reducere de 50% pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenurile Regio.

Mihail David - 2020

În baza carnetului de cupoane,  studenţii pot efectua 24 de călătorii cu trenurile InterRegio, în decursul unui an, cu o reducere de 50% .

Studenţii care folosesc zilnic trenul pentru a merge la facultate pot achiziţiona abonamente lunare care le permit să călătorească cu 75% reducere la trenurile Regio. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua.

Până la data de 31 octombrie inclusiv, studenţii pot călători în baza legitimaţiei de student pentru reducere la transport vizată pentru anul universitar 2013-2014, iar sudenţii de anul I în baza unei adeverinţe eliberată de către unitatea de învăţământ de apartenenţă, în cazul în care aceasta nu le-a eliberat legitimaţia de student pentru reducere la transport. De la data de 01 noiembrie 2014, legitimaţiile de călătorie vor fi eliberate numai în baza legitimaţiei de student pentru reducere la transport vizată pentru anul universitar 2014 -2015.

Pentru abonamente valabile la trenurile InterRegio, elevii şi studenţii  beneficiază de o reducere de 50% prin abonametele din oferta de transport a companiei.

De exemplu, un elev sau student plăteşte doar 78,75 lei pe un abonament lunar Regio, clasa a-II-a pe ruta Bucureşti Nord – Ploieşti Sud, în loc de 304,5 lei cât ar costa călătoriile la preţ întreg timp de 21 de zile lucrătoare pe lună.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...