Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

CFR Călători anunță reduceri avantajoase pentru elevi și studenți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începutul anului școlar/universitar se apropie iar în acest context, CFR Călători recomandă elevilor și studenților să își achiziționeze din timp biletele/abonamentele dorite pentru a călători spre/ dinspre locul în care învață.

Elevii din clasele 0 – 12 beneficiază, în baza carnetului de elev sau a adeverinței pentru clasa pregătitoare, de o reducere de 50% la cumpărarea unui bilet de tren Regio și de o reducere cuprinsă între 20%-30% la cumpărarea unui bilet de tren InterRegio.

Elevii care folosesc zilnic trenul pentru a merge la școală pot achiziționa abonamente lunare care le permit să călătorească cu 75% reducere la trenurile Regio. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua.

Studenții la zi din învățământul de stat său privat acreditat beneficiază, în baza legitimației de student ‘reducere la transport’, de o reducere de 50% pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenurile Regio.

În baza carnetului de cupoane, studenții pot efectua 24 de călătorii cu trenurile InterRegio, în decursul unui an, cu o reducere de 50% .

Studenții care folosesc zilnic trenul pentru a merge la facultate pot achiziționa abonamente lunare care le permit să călătorească cu 75% reducere la trenurile Regio. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua.

Pentru abonamente valabile la trenurile InterRegio, elevii și studenții  beneficiază de o reducere de 50% prin abonamentele din oferta de transport a companiei.

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/ sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/ 9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații”, transmite reprezentantul CFR Călători.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea