Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Cetățean german surprins beat la volan, în cadrul unei acțiuni a polițiștilor în municipiile Alba Iulia şi Sebeş

Bogdan Presecan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia şi Sebeş, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au desfăşurat joi, 17 ianuarie, pe raza celor două municipii, acţiuni ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă civică şi prevenirea accidentelor rutiere.  

Potrivit IPJ Alba, cu ocazia acestor acţiuni au fost aplicate 332 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 51.542 de lei, cele mai multe (278) la O.U.G. 195 din 2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, poliţiştii au constatat 11 infracţiuni şi au confiscat bunuri în valoare de 9.240 de lei.

Un exemplu în acest sens, oferit de IPJ Alba, este cazul unui cetăţean german, în vârstă de 36 de ani, oprit pentru control de polițiști, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu din Sebeş. Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sebeş, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, la interval de o oră, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană,  având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noi medicamente incluse pe lista celor gratuite sau compensate, începând cu 1 noiembrie 2024

Bera Larisa

Publicat

în

Noi medicamente incluse pe lista celor gratuite sau compensate, începând cu 1 noiembrie 2024 Premierul Marcel Ciolacu, a anunțat recent, la începutul ședinței de guvern, faptul că vor fi incluse noi medicamente pe lista celor gratuite sau compensate, începând cu 1 noiembrie 2024. Citește și: Ajutoare pentru pensionari 2024: Majorarea pragurilor la tichetele sociale pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea