// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Cererea de suspendare a procedurii de revocare a procurorului general se judecă în 20 noiembrie la Curtea de Apel Alba Iulia

Curtea de Apel Alba Iulia a stabilit, pentru 20 noiembrie, judecarea cererii de suspendare a procedurii de revocare din funcție a procurorului general, Augustin Lazăr.

Procurorul general, Augustin Lazăr, a depus la Curtea de Apel Alba, o cerere de suspendare a procedurii de revocare din funcţie declanşată de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

”S-a înregistrat la noi vineri și s-a stabilit termen de judecată pentru 20 noiembrie. Obiectul e cerere de suspendare a procedurii de revocare a procurorului general”, a spus luni purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean.

Potrivit unor surse judiciare, în paralel, Lazăr a depus şi la Ministerul Justiţiei o plângere prealabilă împotriva actului administrativ reprezentat de raportul de evaluare pe care Toader l-a prezentat acum două săptămâni.

De altfel, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader a subliniat joi că motivele de eventuală nelegalitate a procedurii de revocare a lui Augustin Lazăr pot fi găsite în decizia CCR numărul 358.

„În decizia Curţii Constituţionale, decizia 358, sunt enumerate motivele de eventuală nelegalitate. Sunt limitativ enumerate, nu exemplificativ, trageţi concluzia. Nu pot răspunde eu. Sunt mulţi experţi în ţara asta”, a declarat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, întrebat cu privire la intenţia lui Lazăr de a acţiona conform procedurilor legale în cazul revocării sale.

Procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazăr a fost declanşată de către ministrul Tudorel Toader în 24 octombrie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la Cererea de suspendare a procedurii de revocare a procurorului general se judecă în 20 noiembrie la Curtea de Apel Alba Iulia

 1. marius 05.11.2018 la 18:38

  Cand nu se tin cu dintii de o functie se leaga cu lanturi de ea. Sunt convins ca bratarile dacice erau, de fapt, niste catuse dacice. Poate era si pe atunci P.G.. Oricum, daca PG nu era cu sigurtanta Lazar era. O spune si biblia. Doamne cat mai pot sta unii pe functii!
  Ps. Sunt convins ca pe masura ce unlele functii fiziologice isi pierd din vivacitate se dezvolta alatele care n-au nimic cu fiziologicul. ci numai cu caracterul si personalitatea.
  Ps. S-a eliberat un post de director la PSG. Poate il vedem pe domnul Lazar la Paris! Mult succes! Pentru cei care nu stiu: Suc-ces. Este un suc care se ofera celor cu cerinte educative speciale.

 2. alex 06.11.2018 la 14:39

  Penibil. Ce poti sa mai spui? Pacat ca ne face orasul de rusine.

 3. Alexei 06.11.2018 la 16:12

  Augustin Lazar stalpul justitiei romanesti este indispensabil pentru functionarea statului de drept. Toti romanii il sustin pe Lazar asa cum usor se poate vedea daca se organizeaza un referendum pe tema asta. Presedintele Iohannis stie asta si nu se poate face de ras fiind de acord cu revocarea

 4. marius 07.11.2018 la 20:09

  Alexei
  Ai in fata doi romani care nu-l sustin pe Loazar. Asa ca mai moale cu toti romanii.