Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Centrul „Maria Beatrice” din Alba Iulia marchează cei doi ani de existenţă printr-un spectacol, în luna mai

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul de recuperare „Maria Beatrice”, din Alba Iulia, va sărbători în curând doi ani de la înfiinţare. Aniversarea va fi marcată printr-un spectacol la care vor contribui, la fel ca la deschiderea Centrului, artişti îndrăgiţi din judeţ şi nu numai.

Joi, 16 mai 2013, ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, va avea loc un spectacol care să marcheze 2 ani de la ideea înființării și 1 an de funcționare al Centrului Maria Beatrice din Alba Iulia, la care participă toți artiștii interpreți care au făcut posibilă realizarea acestui Centru: Nicolae Furdui Iancu, Ionuț Fulea, Veta Biriș, Costel Busuioc, Alin Ignat, Ina Todoran, Formația Crai Nou, etc. , oameni din Alba Iulia și din întreaga țară care și-au adus aportul la reușita acestui proiect. Evenimentul va fi precedat în cadrul aceleiași zile de “ Ziua Porților Deschise ”

Fondurile strânse în urma spectacolului vor fi utilizate pentru achiziționare de aparatură medicală și cheltuieli funcționale ale Complexului de Servicii Socio-Medicale Maria Beatrice, Alba Iulia.
Foto: arhivă

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea