// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Centrul de producție Bosch de la Blaj vrea să angajeze peste 200 de operatori, ingineri, mecanici și electricieni

Potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea For­ţei de Muncă (AJOFM) Alba, compania Bosch Rexroth, subsidiara locală a gru­pu­lui german Bosch cu vânzări globale de peste 78 mld. euro şi aproximativ 400.000 de angajaţi, recru­tea­ză în prezent 206 oameni pentru centrul de producţie de la Blaj, cele mai multe joburi fiind pentru operatori la ma­şini-unelte semiautomate şi automate (100), pentru ope­ratori maşini-unelte cu comandă numerică (20), analist cali­tate (22), dar şi pentru ingineri, mecanici sau elec­tricieni.

Compania Bosch Rexroth a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de peste 1 mld. lei (232,3 mil. euro), un profit net de 22,7 mil. lei (5 mil. euro) şi cu un număr mediu de 1.773 de angajaţi, potrivit datelor disponibile pe site-ului Ministerului Finanţelor.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de 24 de ani şi are aproximativ 6.500 de angajaţi în patru entităţi, înre­gis­trând în 2016 vânzări totale de 332 de milioane de euro pe piaţa locală, scrie Zf.ro.

Pe lângă centrul de cercetare-dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnică liniară, localizată de asemenea în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419