Rămâi conectat

Cultură Educație

Centrul catehetic Sf. Ciprian din Limba a deschis ”Școala de vară”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Parohia Ortodoxă Limba a deschis duminică “Școala de vară” din cadrul Centrului catehetic Sf. Ciprian.

Aproximativ 30 de copii vor participa la cele 5 ateliere de lucru pe care Centrul catehetic, coordonat de părintele paroh Marius Pistănilă, și le-a propus pentru această vară.

Principalele obiective ale centrului sunt specializarea cursanţilor bazată pe principiul ”îmbunătăţirii continue” şi realizarea unei reţele de comunicare şi cooperare cu alte şcoli sau organizaţii de acest gen, încurajând astfel responsabilitatea copiilor în context şcolar.

”În acest fel tinerii vor creşte conştientizând adevăratele valori umane iar educaţia spirituală pe care o vor primi aici îi va ajuta să-şi formeze personalitatea respectând principiul stimei şi siguranţei de sine”, spune pr. Pistănilă.

Ateliere reprezentative pentru acest an sunt: “Cercul micilor iconari” (pictură pe sticlă și lemn) – îndrumator Sorina Voju; ”Reguli de conduită morală în familie și societate” – îndrumător Daniela Pistănilă; “Inițiere în tainele șahului” – îndrumător Gabriela Popa; “Să descoperim natura și să o înfrumusețăm cum se cuvine” – îndrumători Monica și Dorin Bucur; “Descoperirea lui Dumnezeu prin cântare și cateheze” – îndrumator pr. Marius Pistănilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea