Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Centru SPA cu piscine, saună, masaj și camere de relaxare într-o comună din Alba: A fost solicitat avizul de mediu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centru SPA cu piscine, saună, masaj și camere de relaxare într-o comună din Alba: A fost solicitat avizul de mediu

Locuitorii din Alba și nu numai, vor beneficia de un nou Centru SPA, ce se va construi în localitatea Reciu, comuna Gârbova.

Reprezentanții pensiunii care va realiza investiția au solicitat eliberarea avizului de mediu de la APM Alba.

Recepția utilizatorilor se face în lounge, un spațiu de primire împărțit în 3 sub-zone: recepția propriu zisă, un salon lounge interior, un spațiu lounge exterior. Zona în ansamblu este destinată primirii utilizatorilor, relaxării, servirii mesei. Această zona este situată central, de aici făcându-se distribuția către zona de piscine și zona de wellness. Din ambele extremități, utilizatorii se reunesc în zona de lounge pentru a se relaxa, a servi o cafea, a servi masă, a se bucură de perspectivele asupra orizonturilor dimprejur.

În zona de wellness o serie de spații destinate relaxării precum saună infraroșu, saună finlandeză, saună cu sare, saună cu ierburi, saună cu abur, saună cu lumina, camera de relaxare light, camera de relaxare dark, salon fitness, salon terapie floating, salon masaj, bazin apă rece. ona wellness cuprinde de asemenea vestiare și grupurile sanitare ce deservesc întreaga clădire.

Centru beneficiază de două piscine, una interioară de 351.62 mp, respectiv una exterioară de 132.14 mp, care comunica între ele. La acestea se adaugă un jacuzzi interior de 23 mp dotat cu focar cu bioetanol, respectiv un jacuzzi exterior de 43 m2 dotat cu fântâna de apă și zona pentru șezlonguri în apă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul de Florii, 27-28 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Bogdan Ilea

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul de Florii, 27-28 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? De sărbătoarea de Florii, în data de 27-27 aprilie, Jandarmii din Alba vor asigura ordinea publică la mai multe evenimente și locașe de cult din județ. De Sărbătoarea Floriilor, jandarmii vor fi la datorie pentru siguranța cetățenilor. Jandarmeria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea