Centru de zi pentru persoane cu handicap din Alba selectează persoane care să beneficieze de serviciile oferite de specialiști

Centrul de servicii acordate în comunitate „Sfântul Meletie” Alba Iulia – Centru de zi pentru persoane cu handicap selectează persoane care să beneficieze de serviciile oferite de specialiștii centrului social. Potrivit reprezentanţilor centrului de zi, pot beneficia de aceste servicii persoane încadrate într-unul din tipurile de handicap: fizic, somatic, auditiv, surdocecitate, asociat (grad ușor, mediu și accentuat, grav), cât și mintal și neuropsihic (grad ușor, mediu și accentuat), cu vârsta cuprinsă între 18 şi 65 de ani din judeţul Alba.

Centrul de servicii acordate în comunitate „Sfântul Meletie” Alba Iulia – Centru de zi pentru persoane cu handicap oferă gratuit beneficiarilor servicii de recuperare/reabilitare funcţională: consiliere psihologică, ergoterapie şi kinetoterapie şi servicii de integrare/reintegrare socială: asistenţă socială, informare şi orientare profesională, mediere în muncă dar şi activități recreative, sportive și de loisir. Persoanele interesate se pot adresa Centrului de zi pentru persoane cu handicap „Sfântul Meletie” Alba Iulia situat pe strada B.P. Hașdeu, nr.15A.

ELIT

Centrul de servicii acordate în comunitate „Sfântul Meletie” Alba Iulia – centru de zi pentru persoane cu handicap – a fost înfiinţat în anul 2008 şi funcţionează în cadrul Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia în parteneriat cu  Primăria Municipiului Alba Iulia prin Serviciul Public de Asistenţă Socială şi Consiliul Judeţean Alba prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba.

Biroul de Presă al Asociaţiei Filantropia Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...