Rămâi conectat

Curier Județean

Centrală fotovoltaică ce va produce aproape 50.000 de MWh/an, în comuna Șpring: A fost solicitat avizul de mediu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centrală fotovoltaică ce va produce aproape 50.000 de MWh/an, în comuna Șpring: A fost solicitat avizul de mediu

Firma N&C Turism SRL a solicitat emiterea acordului de mediu de către APM Alba pentru proiectul ”optimizarea capacității sistemului energetic național prin producția de energie regenerabilă – construire centrală fotovoltaică, comuna Șpring”.

În total, se dorește montarea a 1.322 de mese a câte 60 de panouri, în total 79.320 panouri de 600W, Monocristaline, Half Cut, cu randament ridicat, totalizând o putere totală de 47.592 MW fotovoltaic.

Panourile se vor conecta la invertoare de cca 185 kW, în număr de 257 bucăți, montate pe structura panourilor.
Acest sistem, montat spre sud, la o inclinație medie de 20gr, va produce estimativ circa 49.017 MWh/an, energie ce se va vinde pe piața liberă, în baza de contracte bilaterale. Panourile fotovoltaice vor fi amplasate pe suprafețe de teren disponibil, prin construirea unei structuri metalice de susținere montată direct pe sol.

Panourile fotovoltaice se leagă în șiruri de câte 60 de panouri, montate câte două șiruri pe o masă de montaj. În total vor fi 1322 de mese. Înclinarea panourilor va fi la 20gr, pentru o mai bună optimizare a amplasării pe teren. Parcul fotovoltaic constă din structuri metalice înfipte în pământ organizate pe rânduri cu proiecția la sol de 3,6m și distanță între rânduri de 4,6m.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ruinele bisericii bizantine din Alba Iulia, care datează din secolele X- XI, vor fi puse în valoare: Proiectul, la aprobat în Consiliul Județean

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ruinele bisericii bizantine din Alba Iulia, care datează din secolele X- XI, vor fi puse în valoare: Proiectul, la aprobat în Consiliul Județean În Alba Iulia se găsesc ruinele unui monument istoric de o valoare inestimabilă, acestea datând din secolele X- XI, cu influențe bizantine. Situl arheologic, situat în inima cetății Alba Carolina, reprezintă un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea