Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Celebra Lady Gaga – concert de senzaţie joi seara, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sute de fani au dat deja pe spate…Lady Gaga a ajuns la Bucureşti miercuri dimineaţa şi este cazată la hotelul „Athénée Palace Hilton”.  Artista se află într-un turneu „The Born This Way Ball”, în Europa. Joi seara aceasta va concerta pentru fanii săi din România, în Piaţa Constituţiei. Am aflat că  mai multe grupuri de tineri din Alba Iulia, fani înrăţi ai artistei au plecat deja la Bucureşti pentru a lua parte la marele concert, ce va avea loc mâine seară, în Piaţa Constituţiei. Alexandru G. ne-a declarat că abia apucă să ajungă la Bucureşti pentru a o vedea în direct pe cea mai mare artistă a momentului din lume, Lady Gaga. „Este poate unica mea şansă în viaţă, ca de altfel a altor numeroşi tineri de a o vedea pe Lady Gaga într-un show de senzaţie în direct, la Bucureşti. Nu vreau să ratez această ocazie”, ne-a declarat acesta.

Iată ce spune mediafax.ro:

Potrivit organizatorilor concertului Lady Gaga la Bucureşti, Emagic, scena amplasată în Piaţa Constituţiei este cea mai mare folosită vreodată de un artist internaţional într-un turneu.

În culisele show-ului pe care Lady Gaga îl va susţine joi seară în Piaţa Constituţiei, artista şi căţelul ei Fozzi se vor bucura de câteva momente de relaxare în „vanity room” – şedinţe de masaj şi tratamente de înfrumuseţare -, întreaga atmosferă din culise fiind completată cu mai multe buchete de flori albe, fără miros, solicitate în mod expres de cântăreaţă.

În ceea ce priveşte meniul său, este cunoscut faptul că Lady Gaga este adepta unei diete foarte sănătoase, nutriţionistul personal având grijă ca artista să nu depăşească un număr limitat de calorii. Meniul său este alcătuit în mare măsură din salate, peşte şi grătar, bucătarul ei pregătind totul numai din ingrediente organice. De asemenea, Lady Gaga a cerut să aibă la dispoziţie în cabina sa, dar şi la scenă, o gamă variată de băuturi energizante, shake-uri proteice cu multe vitamine, pentru a rămâne în formă pe toată durata concertului.

Biletele rămase disponibile pentru concert pot fi achiziţionate în continuare online, de pe www.MyTicket.ro, dar şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria „Mihai Eminescu” şi Sala Palatului, la preţuri începând de la 90 de lei la 345 de lei.

Cântăreaţa Lady Gaga a devenit celebră graţie unor piese precum „Bad Romance” şi „Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi provocărilor – în special vestimentare.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o „artistul anului” 2010 şi „cel mai bine vândut artist al anului 2010”. Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Sursa foto: zeustv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea