Rămâi conectat

Actualitate

Cei trei tineri care au încercat să șantajeze un bărbat din Noșlac să le cedeze autoturismul, arestați preventiv pentru 30 de zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Politia Alba01Cei trei tineri din Mureș și Turda, reținuți miercuri de poliție pentru șantaj și lipsire de libertate, după ce au vrut să șantajeze un bărbat de 42 de ani din comuna Noșlac  să le donzeze un autoturism, au primit mandat de arest preventiv pe un termen de 30 de zile.

Vedeți și FOTO: Trei tineri din Mureș și Turda, reținuți de polițiștii din Alba pentru șantaj și lipsire de libertate, după ce au vrut să oblige un bărbat din Noșlac să le cedeze autoturismul

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 6 iulie, persoanele bănuite de comiterea infracţiunilor de şantaj şi lipsire de libertate în mod ilegal, reţinuţi la data de 5 iulie, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunerea de sesizare a instanţei, în vederea arestării preventive.

În cauză, Judecătoria Aiud a emis, pe numele celor trei bărbaţi, mandate de arestare preventivă pe 30 de zile.

Inculpaţii au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba.

Reamintim că marţi, 05 iulie 2016, ora 17.50,  poliţişti din cadrul Postului de Politie Noşlac au fost sesizaţi de către un bărbat de 42 de ani, din comuna Noşlac, cu privire la faptul că la locuinţa se află 3 persoane,  care, sub pretextul unei anumite datorii l-ar şantaja să le dea un autoturism şi intenţionează să îl conducă, contra voinţei sale, la un notar pentru a ceda autoturismul respectiv.

În urma verificărilor efectuate, cei 3 bărbaţi au fost identificaţi, în persoana lui BR., de 34 ani, S.G., de 27 de ani, ambii din judeţul Mureş şi A.V., de 28 ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj .

În cauză cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ lipsire de libertate în mod ilegal” şi „şantaj”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea