Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

CEC Bank, bancă românească, încearcă să ‘fure’ clienții băncilor controlate de austrieci

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CEC Bank, bancă românească, încearcă să ‘fure’ clienții băncilor controlate de austrieci

CEC Bank, bancă deținută de statul român, profită de valul de boicot ridicat împotriva capitalului austriac, după ce guvernul de la Viena a blocat aderarea României la Spațiul Schengen.

Banca se promovează pe Facebook tocmai cu un mesaj adresat celor care vor să părăsească băncile controlate de austrieci ((Raiffeisen Bank și BCR): „Dacă te-ai gândit să schimbi banca… Ai aici o opțiune”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a CEC Bank.

Mai mulți politicieni au propus ca românii să își mute banii din băncile controlate de austrieci în băncile românești CEC Bank sau Banca Transilvania.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pastorala de Paște 2024 a cardinalului Lucian: ”Moartea și învierea Domnului pentru mântuirea noastră ne dezvăluie cât de importanți suntem pentru Dumnezeu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pastorala de Paște 2024 a cardinalului Lucian: ”Moartea și învierea Domnului pentru mântuirea noastră ne dezvăluie cât de importanți suntem pentru Dumnezeu” Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 ✠ Cardinal LUCIAN prin harul și mila Bunului Dumnezeu, Arhiepiscop și Mitropolit al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș, Arhiepiscop Major al Bisericii Române Unită cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea