Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ce pedeapsă a primit un bărbat din Alba care a bătut un copil într-un parc de joacă: „Îţi promit că nu o să-ţi mai revezi familia”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ce pedeapsă a primit un bărbat din Alba care a bătut un copil într-un parc de joacă: „Îţi promit că nu o să-ţi mai revezi familia”

Un bărbat din Alba a fost condamnat de magistrații judecătoriei Câmpeni la plata unei amenzi penale în cuantum de 2.400 de lei pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe si amenințare.

La data de 12.02.2022, în jurul orelor 1500,persoana vătămată ( minor în vărstă de 9 ani) a plecat de acasă împreuna cu părinții săi, înspre locul de joaca din parcul central Câmpeni, ocazie cu care, acesta a început să se joace cu alți copii si cu fratele său.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

In același loc de joacă și în același timp s-au aflat un alt minor însoțit de inculpat.

La un moment dat, minorul s-a urcat pe plasa de cățărat din zona locului de joacă și a căzut peste persoana vătămată minoră. Urmare, acesta din urmă a înjurat pe copil care, s-a deplasat la tatăl său, inculpatul, căruia i-a relatat ceva la ureche.

Așa fiind, inculpatul s-a îndreptat spre persoana vătămată minoră, înjurându-l, iar acesta s-a speriat și a încercat să fugă, ocazie cu care, inculpatul l-a lovit cu piciorul în piciorul drept, minorul a căzut jos și s-a lovit cu bărbia de pavajul de pe jos. În continuare minorul a fugit pe toboganul din apropiere, unde știa că nu poate fi ajuns de către inculpat. Inculpatul a continuat activitatea infractională , adresându-i persoanei vătămate minore cuvinte de amenințare de genul:” Îți promit că nu o să îți mai revezi familia”, creându-i persoanei vătămate o stare de temere ( aceasta a luat aceste cuvinte în considerare ca o amenințare cu moartea), după care inculpatul a plecat din parc, continuând să înjure persoana vătămată.

Audiat fiind , inculpatul a negat comiterea faptelor, declarând faptul că în timp ce se afla în parc cu fiul său, acesta a fost lovit de colegul său cu palma peste cap. În acel moment s-a ridicat de pe banca pe care stătea şi a mers înspre minor, care s-a împiedecat de piciorul său, şi a căzut pe suprafaţa parcului. Acesta menţionează că nu l-a ameninţat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea