Rămâi conectat

Sport

Ce moment pentru Industria Galda de Jos! Derby la Sebiş, din postura de lider al Seriei a 4-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

industria-galda-pandurii-tg-jiu-1Cu 5 victorii consecutive, Industria Galda de Jos se prezintă la ora derby-ului de la Sebiş, ce opune primele două clasate din ierarhie, din onoranta postură a liderului Seriei a 4-a din Liga a 3-a.

Găldenii reprezintă o uriaşă surpriză a acestui sezon, având un parcurs incredibil ce i-a propulsat pe prima poziţie a ierarhiei, iar acum dispută în premieră un joc de pe cea mai înaltă treaptă a clasamentului, un moment istoric pentru formaţia pregătită de Paul Ciucă. Industria Galda de Jos are un avantaj de trei „lungimi” faţă de gruparea arădeană, ce a suferit două eşecuri consecutive.

*Căpitanul Claudiu Haiduc: „Un meci de şase puncte, cu presiunea pe adversari”

Fundaşul Claudiu Haiduc, căpitanul Industriei consideră că în partida de vineri presiunea este pe Naţional Sebiş, obligată să câştige, în vreme ce propria sa echipă ar fi avantajată şi cu un rezultat de egalitate. „Ne aşteaptă un derby, un meci de şase puncte, presiunea este pe gazde, noi mergem să ne jucăm şansele şi ne convine această postură. În condiţiile în care Naţional Sebiş evoluează acasă şi este obligată să câştige, avem şansele noastre să-i surprindem pe contraatac”, a apreciat apărătorul Industriei. „Sincer, nu ne gândim la promovare, pentru că nu ne aşteptam să fim atât de sus. Avem un moral excelent, dat de cele 5 succese consecutive şi ne propunem ca până la iarnă să ne menţinem pe locurile fruntaşe şi apoi vom vedea ce se va întâmpla”, a conchis fotbalistul în vârstă de 26 de ani. Şi antrenorul Paul Ciucă este de părere că Industria Galda de Jos nu are nimic de pierdut în această confruntare cu implicaţii deosebite în economia stagiunii şi a luptei pentru promovare. „Întâlnim principala pretendentă la promovare, meci în care pornim cu şansa a doua. Este limpede că presiunea este în tabăra adversă, noi ne mulţumim şi cu remiza. Un asemenea, un derby între primele două clasate nu poate fi decât un motiv de sărbătoare pentru o echipa noastră”, a spus „principalul conjudeţenei.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea