Rămâi conectat

Actualitate

CCJ ALBA și-a ales componența noului Consiliu Director: Decan, Livius Vilian Laslau

Ziarul Unirea

Publicat

în

CCJ ALBA și-a ales componența noului Consiliu Director: Decan, Livius Vilian Laslau

Colegiul Consilierilor Juridici Alba , a votat noua componență a Consiliului Director Adunarea Generala a Colegiului Consilierilor Juridici Alba ( CCJ ALBA ) reunită in ședință, ieri 21.11.2022 in sala de conferință Hotel Transilvania Alba Iulia , a votat noua componență a Consiliului Director, ca urmare a expirării mandatului membrilor Consiliului Director anterior .

Membrii aleși ai noului Consiliu Director CCJ Alba sunt :
– Decan dl. Cons. Juridic Livius Vilian Laslau
– Prodecan dl. Cons. Juridic Daniel Vasile
– Secretar General d-na Cons. Juridic Monica Buse
– Membru dl. Cons. Juridic Andrei Hentea
– Trezorier dl. Virgil Bolea

Scopul noului Consiliu Director constă in menținerea și perfecționarea unui corp profesional competent , specializat si eficient în cadrul Ordinul Consilierilor Juridici din România ( OCJR ) , prin adoptarea si implementarea unor măsuri de eficientizare a activității Colegiului Consilierilor Juridici Alba .

Împreună cu noua echipă și în numele colegilor din cadrul CCJ Alba , mulțumim membrilor Consiliului Director anterior pentru eforturile depuse și rezultatele obținute până în prezent !


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Condițiile de acordare a burselor pentru elevi se schimbă: Prezența la școală și media la purtare, criterii eliminatorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Condițiile de acordare a burselor pentru elevi se schimbă: Prezența la școală și media la purtare, criterii eliminatorii Un proiect de ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea Legii învățământului preuniversitar nr. 198/2023 și a Legii învățământului superior nr. 199/2023 schimbă condițiile de acordare a burselor pentru elevi. Astfel, în anul școlar 2024/2025 prezența și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea