Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Călin Potor:”Cazul Sorin Apostu reglări de conturi între grupările din PDL”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

  Deputatul liberal de Alba, Călin Potor consideră că scandalul de la Cluj, în care primarul şi unul dintre vicepreşedinţii Consiliului Judeţean, ambii reprezentanţi de frunte ai PDL, au fost arestaţi preventiv nu este altceva decât o reglare de conturi între diferitele grupări din partidul aflat la putere, prin intermediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. „Cazul de la Cluj dezvăluie însă şi sistemul bine dezvoltat de afaceri a autorităţilor locale pe banii statului, faţă de care premierul emil boc, cu litere mici, este direct responsabil. În fapt, boc l-a propus şi l-a girat pe actualul primar al municipiului Cluj-Napoca, sorin apostu, şi l-a susţinut asiduu pe finul său, alin păunel tişe, pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj”, a completat Potor.
Deputatul liberal nu exclude însă nici „o răfuială la vârful pdl, în care să fie vizat însuşi premierul boc, ca girant al reprezentanţilor pdl din cluj”. Potor atrage atenţia asupra faptului că urmează o etapă interesantă în dosarele deschise de DNA Cluj „dar rămâne de văzut dacă în aceste cazuri vor stabili în ce măsură întreaga filială pdl de la Cluj a fost sau nu implicată în afaceri cu banii publici”.(N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea