Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Caz ȘOCANT la Pitești: Un tânăr de 16 ani a dat o petrecere după ce și-a ÎNJUNGHIAT tatăl. Bărbatul s-a zbătut 24 de ore între viață și moarte

BONTEA Alexandru

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Caz ȘOCANT la Pitești: Un tânăr de 16 ani a dat o petrecere după ce și-a ÎNJUNGHIAT tatăl. Bărbatul s-a zbătut 24 de ore între viață și moarte

Fiul de 16 ani al omului de afaceri din Pitești, care a fost găsit decedat în cursul dimineții de vineri, în propria locuință, a fost reținut, fiind acuzat că și-a ucis tatăl. Pe trupul bărbatului au fost constatate răni produse prin înjunghiere.

Potrivit anchetatorilor, adolescentul ar fi recunoscut fapta, după o ceartă aprinsă, pentru că bărbatul, în vârstă de 78 de ani, îi reproșa tânărului faptul că acesta se droga.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Surse din interiorul anchetei au dezvăluit că, după ce și-a înjunghiat tatăl, băiatul l-ar fi acoperit pe acesta cu haine și ar fi organizat o petrecere cu prietenii, în aceeași casă, cu toate că victima nu decedase și se afla în agonie.

Medicii legiști au constatat că bărbatul s-a zbătut cel puțin 24 de ore între viață și moarte, dar nimeni nu l-a salvat.

Laurențiu Palaghia, prim procuror parchetul Argeș, a precizat că victima era decedată de mai mult timp: „Era decedat de mai multă vreme. Ultima oară a fost văzut în viață se pare duminică, deci în urmă cu vreo patru zile. Prezenta multiple lovituri.”

A mărturisit că a consumat etnobotanice

După ce și-ar fi ucis tatăl, adolescentul s-a întors, joi seara, la mama lui, care locuia singură, unde a fost găsit polițiștii. Acesta era agitat și incoerent, astfel că a fost dus la spital.

Dr. Tudor Ionescu, manager spitalul de pediatrie Pitești, a precizat că tânărul a mărturisit că a consumat substanțe psihoactive genul etnobotanicelor.

Ancheta va stabili și de ce mașina victimei a fost găsită la șapte kilometri de locuință, într-un loc în care tinerii se adună de obicei pentru a se distra.

Victima deținea o companie care se ocupă cu repararea echipamentelor de comunicații mobile

Victima este Cornel Diaconescu, proprietarul unei companii care se ocupă cu repararea echipamentelor de comunicații mobile, cu o cifră de afaceri de peste două milioane de lei și sedii în mai multe localități. Bărbatul era divorțat. Acesta trăia într-o vilă cu două etaje, aflată la ieșirea din Pitești spre Bascov. Una dintre fostele soții l-a găsit acolo mort.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi vremea până în 24 iunie 2024: Temperaturi de peste 30 grade Celsius, dar și fenomene extreme. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi vremea până în 24 iunie 2024: Temperaturi de peste 30 grade Celsius, dar și fenomene extreme. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 27 mai – 24 iunie 2024. Specialiștii anunță un început iunie cu temperaturi de peste 30 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea