Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Caz ȘOCANT la Pitești: Un tânăr de 16 ani a dat o petrecere după ce și-a ÎNJUNGHIAT tatăl. Bărbatul s-a zbătut 24 de ore între viață și moarte

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Caz ȘOCANT la Pitești: Un tânăr de 16 ani a dat o petrecere după ce și-a ÎNJUNGHIAT tatăl. Bărbatul s-a zbătut 24 de ore între viață și moarte

Fiul de 16 ani al omului de afaceri din Pitești, care a fost găsit decedat în cursul dimineții de vineri, în propria locuință, a fost reținut, fiind acuzat că și-a ucis tatăl. Pe trupul bărbatului au fost constatate răni produse prin înjunghiere.

Potrivit anchetatorilor, adolescentul ar fi recunoscut fapta, după o ceartă aprinsă, pentru că bărbatul, în vârstă de 78 de ani, îi reproșa tânărului faptul că acesta se droga.

Surse din interiorul anchetei au dezvăluit că, după ce și-a înjunghiat tatăl, băiatul l-ar fi acoperit pe acesta cu haine și ar fi organizat o petrecere cu prietenii, în aceeași casă, cu toate că victima nu decedase și se afla în agonie.

Medicii legiști au constatat că bărbatul s-a zbătut cel puțin 24 de ore între viață și moarte, dar nimeni nu l-a salvat.

Laurențiu Palaghia, prim procuror parchetul Argeș, a precizat că victima era decedată de mai mult timp: „Era decedat de mai multă vreme. Ultima oară a fost văzut în viață se pare duminică, deci în urmă cu vreo patru zile. Prezenta multiple lovituri.”

A mărturisit că a consumat etnobotanice

După ce și-ar fi ucis tatăl, adolescentul s-a întors, joi seara, la mama lui, care locuia singură, unde a fost găsit polițiștii. Acesta era agitat și incoerent, astfel că a fost dus la spital.

Dr. Tudor Ionescu, manager spitalul de pediatrie Pitești, a precizat că tânărul a mărturisit că a consumat substanțe psihoactive genul etnobotanicelor.

Ancheta va stabili și de ce mașina victimei a fost găsită la șapte kilometri de locuință, într-un loc în care tinerii se adună de obicei pentru a se distra.

Victima deținea o companie care se ocupă cu repararea echipamentelor de comunicații mobile

Victima este Cornel Diaconescu, proprietarul unei companii care se ocupă cu repararea echipamentelor de comunicații mobile, cu o cifră de afaceri de peste două milioane de lei și sedii în mai multe localități. Bărbatul era divorțat. Acesta trăia într-o vilă cu două etaje, aflată la ieșirea din Pitești spre Bascov. Una dintre fostele soții l-a găsit acolo mort.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea