Rămâi conectat

Ştirea zilei

Caz de COVID-19 la Liceul „Horea, Cloșca și Crișan” din Abrud, în rândul elevilor: O clasă, mutată în ONLINE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liceul „Horea, Cloșca și Crișan” din Abrud a fost de asemenea afectat de valul 4 al pandemiei COVID-19, o clasă de a XI-a din cadrul acestuia fiind mutată în mediul online.

Potrivit ISJ Alba, această măsură a fost luată în urma confirmării unui elev cu virusul pandemic, lucru întâlnit la multe dintre unitățile școlare din județul nostru, în doar o săptămână de școală.

În total, 44 de elevi din 39 de clase au fost confirmați până acum cu COVID-19 în județul Alba, de la începutul școlii, cifră care va crește, cel mai probabil, în decursul zilelor următoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea