CAUZA producerii EXPLOZIEI și INCENDIULUI de la Fabrica de Arme Cugir, în urma cărora o angajată a murit/ Cum a rămas captivă femeia în tunelul de trageri

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Concluziile privind ancheta referitoare la incendiul petrecut în urmă cu aproape două luni la Fabrica de Arme Cugir au fost deja finalizate, conform unor surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.  

Potrivit acelorași informații, cauza care a condus la incendiul de la poligonul de trageri al societății s-ar fi cauzat unui scurtcircuit la monitorul de testare a armamentului.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Implozia aparatului a produs o flacără, care imediat, s-a propagat pe tunelul de trageri, iar în combinație cu pulberea depusă pe pereții canalului ar fi declanșat incendiul.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În urma deflagrației, un tub de aerisire s-a prăbușit blocând ușa de acces, fapt ce a făcut ca o salariată a unității să rămână captivă în interiorul spațiului pierzânu-și viața prin intoxicare cu fum.

De reamintit că, în acest caz, a fost deschis un dosar penal sub aspectul ,,săvârșirii infracțiunilor de distrugere din culpă, ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei