Rămâi conectat

Sport

Cătălin Paşcanu şi Iulian Nichimiş au trecut cu brio examenul de observatori organizat de FRF

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cătălin Paşcanu şi Iulian Valer Nichimiş sunt singurii observatori din judeţul Alba care au participat la examenul pentru observatori de joc, organizat de Federaţia Română de Fotbal. Finale Campionatul Sperantelor15Aceştia au reuşit să treacă cu brio testul de foc, Cătălin Paşcanu obţinând 26 de puncte din 30 posibile, iar Iulian Nichimiş a răspuns corect la 24 de întrebări din 30 posibile.

Pentru a putea fi admişi, cei doi candidaţi aveau nevoie de minim 21 de puncte din 30 posibile, însă şi actualul antrenor al CSO Cugir (juniori), Cătălin Paşcanu, cât şi fostul secretar general al AJF Alba, Iulian Nichimiş au făcut faţă cu brio cerinţelor FRF. Organul suprem al fotbalului românesc a scos la concurs 100 de posturi pentru observatori de joc, însă au fost admişi în cele din urmă 103, pentru că mai mulţi candidaţi au obţinut acelaşi punctaj. Un număr de 36 de observatori au picat acest test, şi nu vor face parte din brigada observatorilor din România.

Cătălin Paşcanu a fost antrenor principal la CSO Cugir (actuala Metalurgistul), în perioada când formaţia de sub Drăgana trăgea la promovare în Liga a III-a. Aceta ocupă în prezent un post de antrenor la secţia de juniori a Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir, echipă alături de care a reuşit în urmă cu puţin timp să câştige Campionatul SPeranţelor 2014, organizat de AJF Alba.

Iulian Nichimiş a fost un jucător emblematic al echipei Unirea Alba Iulia, în perioada anilor 90. Acesta a ocupat funcţia de secretar general al AJF Alba între 2003 şi 2013, după care a ocupat funcţia de organizator de competiţii la grupele de copii şi juniori ale Universităţii Cluj-Napoca. Acesta a candidat în luna iunie a acestui an la preşedinţia AJF Alba, însă a fost învins la un singur vot de actualul preşedinte, Sorin Corpodean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea