Rămâi conectat

Curier Județean

Casa Căsătoriilor în Alba Iulia: Tinerii albaiulieni vor avea o locație nouă pentru cununia civilă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Casa Căsătoriilor în Alba Iulia: Tinerii albaiulieni vor avea o locație nouă pentru cununia civilă

Primăria municipiului Alba Iulia a lansat miercuri, 10 august, achiziția pentru lucrările de execuție la amenajarea Casei Căsătoriilor în incinta SPCLEP Alba lulia.

Obiectivul intervenției de amenajare propuse este crearea unor spațiu de evenimente și ceremonii oficiale, respectiv creării unui spațiu destinat derulării ceremoniilor de căsătorie civile precum și a decorului pentru realizarea de fotografii.

Pentru desfășurarea activității specifice, respectiv amenajarea unui spațiu propice pentru oficierea căsătoriilor, Municipiul Alba Iulia își propune organizarea funcțională a unui spațiu special în sediul SPCLEP. Acest spațiu se află în fostul sediu BancPost. La data prezentei nu există un spațiu amenajat propice pentru oficierea căsătoriilor sau pentru alte evenimente de protocol. Pentru amenajarea Casei Căsătoriilor din Municipiul Alba Iulia este necesară achiziția de lucrări de amenajări interioare în urma executării cărora să se obțină o refuncționalizare și amenajare a spațiilor.

Din punct de vedere funcțional, se propune amenajarea unui spațiu interior pe baza proiectului de amenajare achiziționat deja, gândit de designerii de interior We Design, prin remodelarea acestuia în concordanță cu cerințele din prezentul caiet de sarcini, având ca scop final obținerea spațiului de evenimente gândit și prezentat în randările studioului de amenajare interioară.

Lucrările propuse nu afectează structura de rezistență a clădirii, intervențiile fiind doar de refinisare a spațiului interior, remodelare, adaptare și modificare a instalațiilor existente în conformitate cu planurile de amenajare propuse.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea