Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Caravana cu scurtmetrajele Festivalului International de Film NexT vine la Alba Iulia, în perioada 10-11 august

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 10-11 august, Alba Iulia va fi gazda Caravanei Filmelor NexT. Orașul nostru se numără printre cele opt locații în care poposește caravana, pentru o serie de proiecţii organizate în jurul conceptului de picnic şi cinema sub clar de lună, informeaza Societatea Culturala NexT.

afis_caravana-filmelor-nextSpectatorii care vor lua parte la Caravana NexT în această vară vor putea viziona în premiera în oraşul lor scurtmetraje inovative, producţii naţionale și internaţionale, grupate în patru programe speciale:

NexT Disco Night – un program de musicaluri cu dichis, vesele şi colorate, despre poveşti de dragoste înflăcărate.

NexT Comedy Night – un program de comedii spumoase, care reuneşte o varietate de tipuri, forme şi tradiţii de comic cinematografic.

Oscars Night – cele cinci scurtmetraje de ficţiune nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film in 2014, printre care si câştigătorul Helium.

NexT Romanian Shorts – cinci scurtmetraje româneşti cu zvâc, mai vechi şi mai noi, menite să prezinte o altă faţă a cinematografiei româneşti.

Intrarea este liberă în fiecare dintre cele două seri de proiecţie.

Potrivit organizatorilor, o parte din cele mai bune filme văzute de-a lungul timpului în sălile de cinema în cadrul Festivalului de Film NexT se văd vara aceasta în aer liber în spații neconvenţionale din Braşov (8-9 august), Alba Iulia (10-11 august), Oradea (12-13 august), Deva (14-15 august), Târgu Mureş (16-17 august), Piatra Neamţ (18-19 august), Iaşi (20-21 august) şi Galaţi (22-23 august).

Caravana Filmelor NexT este un eveniment organizat de Societatea Culturală NexT și este o continuare a Festivalului Internaţional de Film NexT, organizat pentru a opta oară în Bucureşti.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea