Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Caracteristicile care contează atunci când îți achiziționezi o canapea extensibilă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Canapeaua este, probabil, piesa centrală de mobilier din sufragerie. Cum, în România, spațiul este o problemă cu care se confruntă majoritatea oamenilor, canapeaua a devenit echivalentă cu o canapea extensibilă, pentru că de multe ori este nevoie să devină pat de dormit.

Găsirea unei canapele extensibile pe măsura apartamentului tău și pe gustul tău nu este o misiune ușoară, însă. De ce lucruri trebuie să ții cont înainte de a-ți achiziționa o canapea extensibilă?

Nu există, evident, o canapea perfectă. Și e normal că trebuie să faci diverse compromisuri atunci când vine vorba de alegerea uneia potrivite pentru casa ta. Dar cel mai important este să o cumperi în deplină cunoștință de cauză și convins că nu exista o variantă mai bună pentru sufrageria ta. Pentru asta trebuie să ții cont de câteva lucruri.

1. Dimensiunile canapelei extensibile

Spațiul de care dispui în sufragerie este decisiv în alegerea canapelei extensibile preferate. Dacă ai un living mai mare, e normal să alegi o canapea care să suplinească spațiul gol și care să aducă un plus de confort. Dacă ai un living mai mic, opțiunile sunt restrânse, pentru că trebuie să te gândești și la restul pieselor de mobilier, cum ar fi măsuța de cafea. Gândește, însă, spațiul în funcție de canapeaua extensibilă și adaugă celelalte elemente în acord cu aceasta.

2. Materialul canapelei extensibile

Din nou, contează mult utilitatea pe care o dai canapelei extensibile, atunci când alegi materialul. Probabil vei dori să scoți maximul de utilitate din canapeaua ta și atunci tapițeria devine mult mai importantă. Pielea arată bine pe canapele, e ușor de curățat, dar nu este foarte confortabilă atunci când vrei să dormi, pentru că așternuturile nu se așază bine pe ea, iarna va fi rece, iar vara vei transpira pe ea. Materialul textil este mai greu de curățat, e adevărat, dar în rest are doar avantaje față de piele sau mușama.

Importante sunt și materialele de umplutură, care dau confortul unei canapele extensibile.

3. Culoarea canapelei extensibile

Culoarea trebuie să fie complementară cu restul livingului, dar poți să îndrăznești mai mult. O pată de culoare într-un decor altfel mohorât poate fi binevenită. Canapeaua extensibilă poate aduce astfel un plus de personalitate inexistent altfel.

4. Mecanismul de extindere și spațiul de stocare

O canapea extensibilă trebuie să aibă și avantajul unui spațiu de depozitare la interior, pentru a scoate maximul din folosirea ei. Cel puțin pentru a găzdui așternuturile care o transformă în pat atunci când ai oaspeți, dacă nu mai mult. Iar mecanismul de extindere să fie unul care să nu cedeze după prea multe folosiri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea