Candidatura liberalului Dan Cristian Pașca la Primăria Câmpeni, lansată în prezența a peste 100 de invitați – FOTO, VIDEO

În prezența a peste 100 de membri PNL și susținători din localitate, Dan Cristian Pașca și-a lansat, vineri seara, candidatura pentru ocuparea funcției de primar al orașului Câmpeni la alegerile locale din luna iunie, totodată fiind prezentată și echipa PNL Câmpeni cu care intenționează intrarea în această competiție.

Dan Cristian Pasca la Primaria Campeni10La acest eveniment desfășurat într-un local public din centrul orașului au participat în calitate de invitați Ion Dumitrel – președintele Consiliului Județean Alba, Sorin Bumb – administratorul județului, Adrian Teban – primarul orașului Cugir, Silviu Ponoran – primarul orașului Zlatna, Corneliu Olar – fost deputat al moților, Marius Ceteraș – vicepreședinte PNL Alba, primari PNL ai comunelor Albac, Avram Iancu, Bistra, Horea, Poiana Vadului, Scărișoara, Sohodol, Vadu Moților și alți membri sau candidați PNL pentru alegerile locale din acest an.

ELIT

Lansarea a fost moderată de Dan Gabriel Borteș – secretar general al PNL Câmpeni, care a făcut o prezentare a candidatului Dan Cristian Pașca, cât și a echipei cu care se intenționează demararea proiectului ”Cristian Pașca – Câmpeni 2016-2020”. În viziunea liberalilor din localitate, prin acest proiect care cuprinde 20 de puncte se dorește schimbarea în bine a ”capitalei Munților Apuseni” – cum era denumit orașul de către președintele Dumitrel, precum și modalitățile de realizare a acestuia.

În fața celor prezenți a vorbit mai întâi Dan Cristian Pașca care și-a expus o parte din ideile echipei sale, iar apoi au ținut discursuri mai lungi sau mai scurte Ion Dumitrel, Adrian Teban, Silviu Ponoran, Corneliu Olar, Marius Ceteraș și Sandu Heler – primarul comunei Avram Iancu, aceștia încurajându-l pe candidat, anunțându-l că-i oferă susținere pentru realizarea acestui proiect.

”Surpriza serii” a fost prezentarea ca membri ai echipei liberale a consilierului local Mircea Chirilă și a viceprimarului Mihai Trifa, care au trecut la Partidul Național Liberal din echipa Partidului Social Democrat și a primarului Ioan Călin Andreș, aceștia transmițând că nu se mai regăsesc în PSD Câmpeni.

Dan Cristian Pașca are 50 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” Cluj Napoca, a fost profesor o perioadă de 10 ani, fiind administratorul firmei sale private de peste 20 de ani. A fost consilier local în Câmpeni în trei mandate și consilier județean în alte două mandate, din 2009 este președinte PNL Câmpeni, iar din 2003 este membru în Biroul Politic Județean al PNL Alba.

Ovidiu Culda

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Motii 28 martie 2016 at 10:22

Oprea de ce nu aplauda? Se pregateste sa mearga la HABIBI?

Comentariile sunt oprite