Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Când va intra legea certificatului verde în vigoare. Alexandru Rafila: „Noi sperăm să îl avem aprobat în această lună”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Când va intra legea certificatului verde în vigoare. Alexandru Rafila: „Noi sperăm să îl avem aprobat în această lună”

Alexandru Rafila, noul ministru al Sănătăţii, a declarat, miercuri, 8 decembrie, după şedinţa de Guvern, că există deja în lucru un draft de proiect de lege privind certificatul covid, la care au lucrat specialişti din INSP şi parlamentari, el afirmând că speră ca legea să fie adoptată în Parlament în această lună.

”În scurt timp va fi înaintat Parlamentului ( proiectul de lege privind certificatul covid, nr) Avem deja un draft, la care lucrează colegi de la INSP şi din Parlament, şi încercăm să venim în Parlament cu un proiect care să necesite mai puţine ajustări decât cel iniţial, care era limitat din punctul de vedere al accesibilităţii”, a spus Rafila.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ministrul Sănătăţii a fost întrebat când ar putea intra în vigoare această lege a certificatului verde. ”Noi sperăm să îl avem aprobat în această lună”, a spus Rafila.

În Camera Deputaţilor există, în prezent, proiectul de lege privind obligativitatea certificatului verde la locul de muncă, semnat de Florin Cîţu şi de alţi foşti ministri din Cabinetul său.

Proiectul PNL a fost respins la Senat, ajungând în dezbaterea Camerei Deputaţilor în forma iniţiatorului. În Cameră, acesta urmează să primească raport din partea mai multor comisii, existând, potrivit purtătorului de cuvânt al PNL, peste 40 de pagini de amendamente depuse deja.

PSD nu susţine proiectul PNL şi a anunţat că este nevoie de un alt proiect de lege.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea