Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Când va începe Programul Rabla în 2016

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM), Istvan Jakab, a spus că Programul Rabla va incepe tarziu anul acesta, persoanele fizice urmand sa se poata inscrie in cel mai bun caz pe 6 iunie pentru a-si lua masini noi.

Programul va avea un buget total de 220 milioane lei, din care 75 milioane vor fi alocate pentru un sub-program de subventionare a masinilor electrice si de instalare a unor prize pentru acestea. Ministerul Mediului ar vrea ca Rabla sa fie organizat si in urmatorii cinci ani, a spus seful AFM, prezent la o conferinta a Ziarului Financiar.

Jakab spune ca programul a intarziat si fiindca a fost mai complicat cu actele, deoarece programul Rabla este in premiera dublat de Rabla Plus, (sub)program care sa impulsioneze masinile electrice.

Seful AFM a explicat de ce au fost intarzieri. „Sunt niste pasi care trebuie respectati, iar anul acesta, fiindca atat Rabla, cat si Rabla Plus se adreseaza si agentilor economici, se pune problema ajutorului de stat si au fost cativa pasi pe care a trebuit sa-i parcurgem, iar in sedinta de Guvern de astazi se aproba doua memorandumuri care se refera la cele doua programe”.

Sursa Hotnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea