Rămâi conectat

Ştirea zilei

Când va avea loc simularea națională Bacalaureat 2024: Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Când va avea loc simularea națională Bacalaureat 2024: Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30

Simularea națională pentru Bacalaureat 2024 se va desfășura în perioada 4-7 martie.

Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30. Probele din cadrul simulării vor începe la ora 9:00, moment în care, în fiecare sală, se deschid plicurile sigilate care conțin subiectul multiplicat.

Elevii sunt primiți și așezați în bănci, în ordine alfabetică. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise pentru fiecare dintre probele simulării examenului național de bacalaureat este de trei ore. După ce elevii își încheie lucrările, acestea sunt predate asistenților, care le verifică și le numerotează. Apoi, lucrările sunt sigilate și securizate cu etichete. La expirarea celor trei ore, elevii predau lucrările în faza în care se află. Trei elevi rămân în sală până la scanarea ultimei lucrări. Elevii părăsesc sala de examen fără a primi subiectele.

Rezultatele elevilor nu sunt făcute publice.

Lucrările scrise ale elevilor care au susținut probele din cadrul simulărilor examenelor naționale se arhivează și se păstrează, până la sfârșitul anului școlar următor, în unitatea de învățământ din care provin aceștia.

Unitățile de învățământ iau toate măsurile necesare pentru ca activitatea didactică a claselor neimplicate în simulările naționale să se desfășoare în mod corespunzător, după un program stabilit de către consiliul de administrație al unității.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ambulatoriul Spitalului Municipal Aiud va fi dotat cu lift: A fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ambulatoriul Spitalului Municipal Aiud va fi dotat cu lift: A fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor Ambulatoriul Spitalului Municipal Aiud va fi dotat cu lift. Joi, 9 mai 2024, a fost semnat constractul de proiectare și execuție a lucrărilor. Citește și: Primăria Aiud: Licitaţie publică cu strigare pentru atribuirea a 41 locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea