Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Când se desfăşoară sesiunea specială a examenului de Bacalaureat 2014

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevi Bacalaureat 201303Sesiunea specială a examenului de Bacalaureat 2014 se va desfăşura în perioada 17-30 mai. Sesiunea specială este destinată elevilor care fac parte din loturile olimpice sau care merg la competiţii sportive şi artistice internaţionale care se desfăşoară în perioada sesiunii normale de bacalaureat.

În nota publicată de Ministerul Educaţiei se arată că organizarea examenului de BAC din sesiunea specială va fi între 17 şi 30 mai 2014, pentru asigurarea participării elevilor din clasele a XII-a/a XIII-a la loturile naţionale de pregătire pentru competiţiile internaţionale şi la competiţiile internaţionale 2014.

Ministerul a precizat că în conformitate cu prevederile Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat 2011, valabilă şi pentru anul 2014, Anexa 2 la OMECTS nr 4799/31.08.2010, art. 1 alin. (4) „MECTS organizează în fiecare an şcolar o sesiune specială de bacalaureat, pentru elevii din clasele a XII-a/a XIII-a participanţi la loturile olimpice şi la competiţiile sportive şi artistice internaţionale care se desfăşoară în perioada sesiunii normale de bacalaureat. Calendarul sesiunii speciale se aproba prin ordin al ministrului Educaţiei, Cercetării, Tineretului si Sportului.” 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea