// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Când începe vacanţa de Paşte? Elevii vor sta acasă mai mult de o săptămână

Când începe vacanţa de Paşte 2018? Elevii vor sta acasă mai mult de o săptămână.

Cum Paştele va pica, anul acesta, pe 8 aprilie, vacanța elevilor va începe mai devreme. Copiii  se vor bucura de 11 zile libere.

Începând cu data de 31 martie, toate școlile vor fi închise. Cursurile se vor relua abia pe 11 aprilie. De asemenea, Vinerea Mare, ultima zi de vineri înaintea Paștelui, va fi liberă și pentru părinți, fiind considerată  sărbătoare legală. Salariații se vor bucura, pentru prima oară, de timp liber în Vinerea Mare. Anul acesta, Vinerea Mare va fi pe 6 aprilie, iar Paștele – pe 8 și 9 aprilie.

Citește și: când pică Paștele

De asemenea, vacanța intersemestrială a fost programată în perioada 3-11 februarie, iar vacanța de Paște va începe în ultima zi a lunii martie.

Vacanța de vară va începe în 16 iunie și se va încheia pe 9 septembrie 2018.

Citește și: Obiceiuri, traditii și superstitii populare românești de Sfintele Paşti. Tradiţii de Paşte în Transilvania, Banat, Bucovina, Moldova

Pentru clasele termanale de la liceu, anul școlar se va încheia pe data de 25 mai 2018, iar elevii care vor absolvi clasa a VIII-a vor termina cursurile în data de 8 iunie 2018.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Când începe vacanţa de Paşte? Elevii vor sta acasă mai mult de o săptămână

  1. Gabi 16.03.2018 la 7:20

    Fix pix liberul din Vinerea Mare. Sambata te cheama patronii la lucru.