Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Când ajunge în România ciclonul care aduce iarna. Zonele în care sunt așteptate primele ninsori din acest an

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Când ajunge în România ciclonul care aduce iarna. Zonele în care sunt așteptate primele ninsori din acest an

Meteorologii anunță că un ciclon se îndreaptă către bazinul vestic al Mării Negre, aducând cu el o masă de aer rece și precipitații. Iarna ar putea face simțită prezența în weekend, afectând nu doar zonele montane, ci și cele joase de relief, cu posibilitatea căderilor de zăpadă la câmpie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Depresiunea atmosferică va începe să influențeze țara de vineri, inițial aducând ploi în jumătatea vestică a țării. Totuși, spre seară, precipitațiile se vor extinde și în restul teritoriului, cu ninsori predominant la munte.

Ciclonul este așteptat să ajungă în bazinul vestic al Mării Negre sâmbătă, 18 noiembrie, intensificând precipitațiile în regiunile estice. Simultan, o masă de aer rece din est va determina scăderea temperaturilor, iar meteorologii nu exclud că, în zonele mai înalte de relief din estul și centrul țării, ploaia să se transforme în lapoviță și ninsoare, mai ales în timpul nopții. Chiar și la câmpie, există șanse de precipitații mixte.

Duminică, 19 noiembrie, vremea se va mai îndrepta, dar temperaturile vor rămâne scăzute, cu maxime de 1-3 grade în unele zone. Vântul puternic va accentua senzația de frig, în special în județele din estul țării.

Prognoza pe următoarele patru săptămâni arată că temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă. Cu toate acestea, Administrația Națională de Meteorologie avertizează că traiectoria ciclonului poate suferi modificări, iar informațiile se pot actualiza în funcție de evoluția meteorologică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pacienții asigurați în sistemul de sănătate ar putea beneficia de un nou drept: Ce presupune terapia durerii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pacienții asigurați în sistemul de sănătate ar putea beneficia de un nou drept: Ce presupune terapia durerii Pacienții asigurați în sistemul de sănătate se vor bucura de un nou drept – terapia durerii, potrivit unui proiect de lege aflat la Senat. Deși extrem de supărător, simptomul a fost neglijat până acum pentru că tratamentul bolii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea