Rămâi conectat

Sport

Campioana Volei Alba Blaj, grupă decentă în Champions League: Volero Zürich (Elveţia), ASPTT Mulhouse VB (Franţa), Developres Skyres Rzeszow (Polonia)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Tripla campioană a României, Volei Alba Blaj și-a aflat adversarii din Grupa A a Champions League, competiția stelară la care reprezintă România pentru al treilea an la rând:  Volero Zürich (Elveţia), ASPTT Mulhouse VB (Franţa), Developres Skyres Rzeszow (Polonia), în urma tragerii la sorți de astăzi de la Moscova. Formația din “Mica Romă” va debuta în această ediție cu un meci pe teren propriu, cu Volero Zürich, la Sibiu, în Sala “Transilvania”, luna viitoare, echipă cu care și-a măsurat forțele și sezonul trecut.

*Debut la Sibiu, cu  Volero Zürich (Elveţia)

Repartizată în a treia urnă valorică, echipa lui Darko Zakoc este în Grupa A, una cu trei campioane, ale României, Elveției și Franței și cu o debutantă, reprezentanta Poloniei.

Echipa condusă de Darko Zakoc a fost repartizată în urna a treia valorică, va disputa jocurile considerate pe teren propriu tot în Sala “Transilvania” din Sibiu, urmând să debuteze, conform tabelului trimis de Confederaţia Europeană de Volei, pe teren propriu în ediţia viitoare a celei mai importante competiţii europene intercluburi, pe 12/14 decembrie 2017.

Programul Volei Alba Blaj în ediţia 2017- 2018 a Ligii Campionilor: 12/14 decembrie 2017: Volei Alba Blaj – Volero Zürich ; 9/11 ianuarie 2018: Developres Skyres Rzeszow  – Volei Alba Blaj; 23/25 ianuarie 2018: ASPTT Mulhouse VB –  Volei Alba Blaj; 6/8 februarie 2018: Volei Alba Blaj – ASPTT Mulhouse vb; 20/22 februarie 2018: Volei Alba Blaj – Developres Skyres Rzeszow ; 27 februarie 2018: Volero Zürich  – Volei Alba Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea