Rămâi conectat

Sport

Campioană la juniori E, Europa Alba Iulia joacă o dublă eliminatorie cu Gaz Metan Mediaş, returul, sâmbătă, pe „Cetate”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juniori EEuropa Alba Iulia, noua campioană a judeţului Alba la juniori E, antrenată de fostul unirist Neluţu Popa va întâlni în etapa interjudeţeană pe Gaz Metan Mediaş, primul meci joi, în deplasare, iar returul, sâmbătă, 10 mai, pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia (ora 15.30).

*Bătălie mare cu Unirea Juniors

Copiii pregătiţi de golgheterul „all time” al Unirii din toate timpurile şi-au adjudecat trofeul judeţean în etapa de final când au realizat scorul campionatului 18-0 cu ultima clasată, Rival Alba Iulia. Pe locul secund a terminat Unirea Juniors, iar ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de surpriza LPS Sebeş. Duelurile dintre Europa şi Unirea Juniors au fost împărţite: 5-3 pentru Unirea Juniors în tur şi 1-0 pentru Europa în retur.

Unirea Juniors, antrenată de Alexandru Kalanyos a condus aproape tot campionatul, dar remiza din penultima etapă cu LPS Sebeş a fost Europa Alba Iulia 1fatală micuţilor albaiulieni, ce au pierdut titlul. Poziția a treia a fost ocupată de surpriza LPS Sebeș. Cu 44 de puncte în clasamentul final, sebeșenii au fost cei care au încurcat multe socoteli, situându-se înaintea unor grupări mai bine cotate precum Unirea Alba Iulia sau Metalurgistul Cugir.

*Dominaţie europeană şi golgheterul Vasile David!

Deţinătorii titlului la această categorie de fotbal juvenil au scris recorduri în întrecerea judeţeană a juniorilor E: cel mai bun atac (117 goluri), cea mai sigură defensivă (20 de goluri încasate). Primul în topul marcatorilor a fost tot un echipier al Europei: Vasile Marius David cu 52 de goluri marcate, urmat de jucătorii de la Unirea Juniors, Vlad Domşa – 45 de goluri şi Cosmin Năcreală – 36 de goluri marcate. „Lanterna roşie”, Rival a suportat scorul campionatului, 0-18 în două rânduri, cu Unirea Alba Iulia şi Europa Alba Iulia.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea