Rămâi conectat

Actualitate

Campania MICI CU MUȘTAR pentru VACCIN trece în etapa a doua: un centru fix de vaccinare a fost inaugurat VINERI în Piața Obor din București

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campania MICI CU MUȘTAR pentru VACCIN trece în etapa a doua: un centru fix de vaccinare a fost inaugurat VINERI în Piața Obor din București

Un centru fix de vaccinare împotriva COVID-19 a fost deschis, vineri, la Obor, după ce în cel mobil s-au imunizat, la sfârşitul săptămânii trecute, 1.436 de oameni, a declarat, pentru AGERPRES, viceprimarul Sectorului 2 Alexandra Chirilă.

„Caravana de la Obor de săptămâna trecută a avut rezultate foarte bune, am vaccinat 1.436 de oameni în trei zile, drept urmare, ne-am hotărât să facem un centru fix la Obor, pentru că este un loc foarte aglomerat şi putem să ajungem mult mai uşor la oameni cu vaccinul”, a precizat Alexandra Chirilă.

Ea a menţionat că programul centrului, care are două puncte de vaccinare, este de luni până sâmbătă, în intervalul orar 8,00-19,00, iar duminica – între orele 8,00 – 18,00.

Alexandra Chirilă a afirmat că serul folosit este Johnson&Johnson. „În următoarele zile o să primim şi Pfizer”, a spus viceprimarul Sectorului 2.

La fel ca la sfârşitul săptămânii trecute, Terasa de la Obor le acordă celor care se vaccinează câte un voucher cu care pot primi gratuit o porţie de mici cu muştar, pâine şi apă, menţionând că depinde de acest operator privat cât timp va mai menţine această ofertă.

„Depinde şi de posibilitatea Terasei de la Obor. Este un operator privat care a dorit să încurajeze vaccinarea şi este prerogativa dânşilor să spună când nu mai pot să se implice”, a adăugat Alexandra Chirilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea