Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Campania „Alba Iulia fără noroaie” CONTINUĂ. Ce străzi din municipiu urmează să fie reparate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul municipiului Alba Iulia declară că inițiativa „Alba Iulia fără noroaie”, continuă și după Sărbătorile Pascale. Acesta spune că, începând de miercuri utilajele primăriei municipiului Alba Iulia vor acţiona în cartierul Oarda de Sus.

„Alba Iulia fără noroaie” nu este o acţiune care trebuie terminată repede, ci este o acţiune care trebuie continuată în permanenţă, fiindcă avem peste 150 de kilometri de drumuri neasfaltate. Este o măsură temporară, menită să aducă un plus de confort celor care locuiesc în aceste zone. Atât cei care locuiesc în centrul orașului cât și cei care locuiesc în cartierele de case, trebuie să beneficieze de condiții normale de trai.

Încă de la începutul acestei campanii am reușit pietruirea străzilor din zonele Arex, Micești și Orizont, iar în săptămâna premergătoare Paştelui am reuşit să aşternem un strat nou de piatră pe străzile publice din zona Ana Ipătescu din Partoş. Chiar dacă, până nu demult, zona nu a fost considerată o prioritate pentru administrație, cu toate că este în plină dezvoltare, le transmit celor care locuiesc acolo că problemele lor nu vor fi ignorate. Împreuna cu Societate de Distribuție a Energiei Electrice, am demarat procedurile de extindere a rețelei de alimentare pe toate drumurile publice din această zonă.

De astăzi utilajele primăriei municipiului Alba Iulia vor acţiona în cartierul Oarda de Sus. În primă fază vom repara străzile din zona Curături, unde se află şi Biserica Mare, respectiv Ciobănașului, Căprioarei, Colinelor, Șoimului, Făgetului, Gutuiului, Greierului, iar apoi trecem pe cealaltă parte a văii, pe străzile Tineretului, Cordovanilor, Mohorului, Zefirului, Ghisițele.

Vom aşterne un strat nou de piatră iar autogrederul şi cilindrul compactor vor îndrepta şi stabiliza partea carosabilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea