Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Călin Potor îi recomandă ministrului Igaş să fie bărbat.

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PNL de Alba Călin Potor îl somează pe ministrul Administraţiei şi Internelor Constantin Traian Igaş să spună public când se va încheia procesul de restructurare din minister şi ce disponibilizări mai urmează în sistem. „La ora actuală există o adevărată psihoză în rândul angajaţilor MAI, care nu ştiu ce le va aduce ziua de mâine pe plan profesional, din cauza lipsei de transparenţă de care dă dovadă conducerea ministerului, în frunte cu costel igaş, evident cu litere mici. Acest băiat şcolit la fără frecvenţă şi cu termenul de valabilitate expirat se contrazice săptămânal, dacă nu de fiecare dată când se încumetă să vorbească public. Recent spunea că restructurarea va mai viza disponibilizarea a nu ştiu câte mii de poliţişti, iar peste câteva zile tot el anunţa că procesul respectiv se încheie la 6 octombrie. Nu se poate ca ministru să dai dovadă de o ademenea inconsecvenţă! Oamenii din sistem au nevoie să ştie ce intenţii are Ministerul care-i plăteşte, pentru a-şi organiza şi ei la rândul lor viaţa personală, având în vedere că majoritatea se descurcă extrem de greu cu salariile ciuntite şi cu credite mari la bănci”, a declarat deputatul Potor într-un comunicat de presă.

            Parlamentarul liberal susţine că angajaţii MAI trăiesc de luni de zile cu sabia lui Damocles deasupra capului, din cauza incertitudinii referitoare la viitorul posturilor lor. „Poate că igaş, cu «i» mic, nu ştie sau nu este informat că mulţi dintre poliţişti nu mai fac faţă sarcinilor de serviciu din cauza stresului la care sunt supuşi în ultima perioadă, cu examene, reevaluări şi alte asemenea provocări, care parcă nu se mai termină. Ministrul trebuie să fie bărbat şi să spună exact ce au de făcut oamenii din sistem, nu să se tot ascundă după «greaua moştenire» pe care a preluat-o. Îi cer oficial să publice pe sistemul de intranet al MAI ce măsuri va lua de acum înainte, pentru a da dovadă de transparenţă şi corectitudine în luarea anumitor decizii care privesc viaţa a mii de oameni, cu sau fără sânge în instalaţie”, a conchis deputatul Călin Potor. (B.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea