Călin Potor îi recomandă ministrului Igaş să fie bărbat.

Deputatul PNL de Alba Călin Potor îl somează pe ministrul Administraţiei şi Internelor Constantin Traian Igaş să spună public când se va încheia procesul de restructurare din minister şi ce disponibilizări mai urmează în sistem. „La ora actuală există o adevărată psihoză în rândul angajaţilor MAI, care nu ştiu ce le va aduce ziua de mâine pe plan profesional, din cauza lipsei de transparenţă de care dă dovadă conducerea ministerului, în frunte cu costel igaş, evident cu litere mici. Acest băiat şcolit la fără frecvenţă şi cu termenul de valabilitate expirat se contrazice săptămânal, dacă nu de fiecare dată când se încumetă să vorbească public. Recent spunea că restructurarea va mai viza disponibilizarea a nu ştiu câte mii de poliţişti, iar peste câteva zile tot el anunţa că procesul respectiv se încheie la 6 octombrie. Nu se poate ca ministru să dai dovadă de o ademenea inconsecvenţă! Oamenii din sistem au nevoie să ştie ce intenţii are Ministerul care-i plăteşte, pentru a-şi organiza şi ei la rândul lor viaţa personală, având în vedere că majoritatea se descurcă extrem de greu cu salariile ciuntite şi cu credite mari la bănci”, a declarat deputatul Potor într-un comunicat de presă.

            Parlamentarul liberal susţine că angajaţii MAI trăiesc de luni de zile cu sabia lui Damocles deasupra capului, din cauza incertitudinii referitoare la viitorul posturilor lor. „Poate că igaş, cu «i» mic, nu ştie sau nu este informat că mulţi dintre poliţişti nu mai fac faţă sarcinilor de serviciu din cauza stresului la care sunt supuşi în ultima perioadă, cu examene, reevaluări şi alte asemenea provocări, care parcă nu se mai termină. Ministrul trebuie să fie bărbat şi să spună exact ce au de făcut oamenii din sistem, nu să se tot ascundă după «greaua moştenire» pe care a preluat-o. Îi cer oficial să publice pe sistemul de intranet al MAI ce măsuri va lua de acum înainte, pentru a da dovadă de transparenţă şi corectitudine în luarea anumitor decizii care privesc viaţa a mii de oameni, cu sau fără sânge în instalaţie”, a conchis deputatul Călin Potor. (B.P.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

Costel 5 octombrie 2011 at 16:46

Se pare ca domnul dep. Potor are dreptate. Asa cum igas cu i mic are treaba cu internele asa si Potor cu P mare are treaba cu medicina . . . am zas . . .

Pis-mar 5 octombrie 2011 at 20:18

Ast ministru Igas se ia dupa sfaturile lui Tutilescu si alti nerestructurati din timpuri lui Nea Nicu !Da ce sa facut reforma cu vechii..????

danutz 6 octombrie 2011 at 8:41

are dreptate acest deputat de alba. politiile din toata tara sunt intr-o nebuloasa totala , fara orizonturi, nestiind nimeni ce le rezerva ziua de maine. Atata inconsecxventa nu s-a mai pomenit, si toate acestea pe banii si asa putini si vai si amar de ei ai politistilor Nu mai este o mandrie sa imbraci uniforma statului. Foarte mare pacat ca s-a ajuns la acest sentiment

cl 6 octombrie 2011 at 9:04

domnu deputat dupa aceasta somatie ce ii faci lui igas? cred ca il suflii de praf ca de obicei. am o veste buna pentru tine, a zis igas ca o mare parte din militienii stresati de examene si reevaluari (de fapt ei sunt stresati cand trebuie sa scrie un proces verbal sau sa citeasca un act) o sa treaca in subordinea primarilor, daca au noroc sa nu fie disponibilizati. deci cand o sa ajungi primar o sa ai in subordine din prima zi o politie locala si canalizarea din cartierul meridian.

Aurelian 6 octombrie 2011 at 9:28

Bancuri de prost gust, tip „Potorina Alba”·

alexandru 6 octombrie 2011 at 9:44

pai cum psihoza domnule potor? acesti angajati au trecut examene dure medicale si profesionale, sunt caliti in lupte grele si platiti pe masura, pentru a rezista psihozelor si stresului profesional. nu cedeaza ei la gandul ca in sfarsit se reformeaza acest minister complet depasit de vremuri.domnule doctor restructurarile se incheie pe 9 octombrie, in general au fost mai multi pensuionati decat dati afara, iar plangeti pe cine nu trebuie.pentru linistea dumneavoastra sufleteasca va recomand sa analizati urmatorul aspect:cetatenii sunt paziti de trei structuri diferite cu aceleasi atributii, dar cu multi sefi: jandarmerie, politie nationala, politie locala.si totusi aceste sisteme se dovedesc depasite de criminalitatea de pe strazi. in acest caz nu se impune restructurarea, profesionalizarea, comasarea acestor structuri? sau mai infiintam una in plus? ce zici de politia cartierelor si a capacelor de canal?si stimabile inca o chestie:igas cu i mic a reusit sa faca ceea ce multi alti ministri nici nu au visat:restructurarea MAI.are talente reale de manager, multi politisti au primit sume impresionante de bani pt a plati chiria, desi aveau apartamente in localitatile respective, apartamente pe care s-au grabit sa le vanda neamurilor. jandarmii din alba erau toti comercianti de auto second hand germane, ce sa faci renumeratie mica si munca multa, trebuie sa fie si ei ocupati cu ceva.oricum dupa aceste restructurari raman destui in plus in acest mare minister.ei vor fi dati afara de usl, pentru ca aceste crize economice nu par a se mai incheia.asa ca va revine voua cinstea de a la trimite plicul cu stirea.scolit la fara frecventa, igas da afara oameni care au platit bani grei sa intre in aceste sisteme, multi dintre ei neavand nici macara acee studii la fara frecventa.3000 de politisti au la acest moment probleme cu legea domnule potor.e trist ca sistemul legislativ le acorda dreptul de a ramane in sistem, desi trebuiau demult sa fie civili. dar voi politicienii in loc sa faceti legi corecte, faceti gargara prin mass media.
ps: sa vezi stres la privat domnule doctor de familie de stremt.la amaratii aia care platesc salariile si alocatiile de hrana ale politistiilor.sa vezi acolo psihoze.si cand te gandesti ca reprezinti pnl, un partid istoric de dreapta.adio doctrine, sa vina antenele si votantii.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...