Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Călin Potor este noul vicepreşedinte al PSD Alba: „Am fost exclus din PNL, nu am nicio demisie dată”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potor si Dirzu01Deputatul Călin Potor deţine funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene şi municipale a PSD Alba.

Preşedintele PSD Alba Ioan Dîrzu, a anunţat astăzi oficial că deputatul Călin Potor va activa începând de astăzi în grupul social democraţilor. Călin Potor a spus că a venit în PSD pentru a-şi duce promisiunile până la capăt, pentru că românii au pus ştampila pe USL, iar acesta a fost un motiv pentru care a votat Guvernul Ponta III.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Am luat decizia de a vota guvernul Ponta pentru că în sufletul meu rămâne şi va rămâne întotdeauna Crin Antonescu preşedinte şi Victor Ponta premier. Am intrat în casele românilor spunându-le că cei doi vor păstori ţara, că împreună vrem să scăpăm de Traian Băsescu şi de porcăriile pe care le face. Decizia mea am comunicat-o  oamenilor cu care am lucrat”, a spus Călin Potor, în cadrul unei conferinţe a PSD Alba.

Călin Potor a condamnat şi alianţa PDL-PNL, de la nivelul Consiliului Judeţean Alba, acesta fiind un motiv pentru care nu a apărut prea des în presă, dar a dat asigurări că de acum încolo „vă veţi sătura de figura mea”.

„Nu pot să spun că sunt mândru şi fericit că la guvernare a venit UDMR-ul. Am tot respectul faţă de miniştri puşi de UDMR. Vizavi de trecerea mea la PSD, mi-a fost mirare să vad reacţiile de la Alba, „fripturist şi traseist”. Dintr-o dată am devenit gunoi. Eu nu voi mai vorbi urât, nu voi mai eticheta pe nimeni, un limbaj chiar dacă e mai colorat e ok, dar un limbaj care să aducă cuvinte urâte nu-mi este pe plac”, a mai spus Călin Potor.

Călin Potor s-a arătat nemulţumit de discuţiile şi „cuvintele murdare” de pe forumurile ziarelor online. Acesta este de părere că o formă normală de comunicare ar fi ca cei care comentează să nu o mai facă sub formă de anonimat pentru că orice material apărut în presă vine însoţit de jignirile cititorilor.

„Am venit aici să-mi duc promisiunile până la capăt. Electoratul poate să-mi spună dacă am greşit sau nu. Nu forumurile din presa de pe internet. Numai cuvinte urâte sunt aruncate acolo. Poate ar trebui gândită o altă variantă de discuţii la forumurile articolelor apărute în presă. Oricine ce ar spune, suntem jigniţi şi suntem făcuţi praf. Ar trebui găsită o modalitate prin care şi comunicarea de acest gen să intre în parametrii înalţi”, a mai spus acesta.

Întrebat de jurnalişti dacă va candida la Primăria municipiului Alba Iulia, Călin Potor a spus că este prematur să discute despre acest subiect. „Este prematur să discutăm despre Primăria Albei Iulia, primele rezultatele sunt cele de la europarlamentare după care vor urma prezidenţialele”, a spus acesta, care îşi doreşte ca Alba să fie pe primul loc la europarlamentare şi un preşedinte din partea PSD, în urma alegerilor din toamnă.

Înainte de conferinţa de presă, partea feminină prezentă la conferinţă a primit garoafe din partea deputaţilor Potor şi Dîrzu.

[nggallery id=1229]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea