Călin Potor – deputatul… SMURD la mitingul liberalilor

    La mitingul liberalilor de la Bucureşti, deputatul de Alba Călin Potor a avut (din păcate) prilejul de a demonstra o dată în plus importanţa vitală a primului ajutor şi implicit a SMURD-ului. Unul dintre participanţii la miting, ajuns la Bucureşti cu liberalii din Alba, a suferit un puternic atac de epilepsie, pe fondul emoţiilor. Doctorul Potor i-a acordat primul ajutor şi a fost chemat un echipaj SMURD. Pacientul, Florin L. de 40 de ani, a fost internat la Spitalul Universitar Bucureşti unde a fost vizitat ulterior de deputaţii Teodor Atanasiu şi Călin Potor. Ieri, albaiulianul, care se simţea mai bine, a fost transportat înapoi în Alba Iulia de Simone Albani. (N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

9 Comentarii

claudiu 21 ianuarie 2012 at 18:04

Cand Potor era viceprimar, unui cetatean cu treaba pe la fond funciar i s-a facut rau. Un functionar a sunat in birou la Potor si l-a chemat sa acorde primul ajutor…raspunsul „cheama salvarea, de ce ma deranjezi pe mine”. E drept ca nici an electoral nu era, nu spera nici la plicul medicului si nici macar nu era cineva pregatit sa-i faca o poza sa-l laude in ziar.

Ioan 21 ianuarie 2012 at 18:18

Cu ajutoarele de la Belgieni si Francezi in 1990 cand era doctor in Stremt oare sti ce a făcut?

simi 21 ianuarie 2012 at 23:00

singuru care a avut curaju sa ridice tonu actualului regim restu sint povesti,mamzerilor

observator 22 ianuarie 2012 at 9:02

Propun ca o zi sa numai lucreze nici o ambulanta a Serviciilor Judetene de Ambulanta si sa lucreze doar smurd-ul, care pe judetul nostru are 3 masini cu paramedici.
poate daca nu ne-am isteriza asa de usor la anumite lucruri si am privi mai in profunzime am descoperi……probabil multe lucruri neplacute.ca la noi la nimemi 2 servicii de prim ajutor ale statului…..ceea ce arata ca sistemul de urgente este perfect…………………….

Nesimtit prefacut 22 ianuarie 2012 at 15:39

Hotul asta nu da doi bani pe oameni. Spune doar ce vrea lumea sa auda. E de o prefacatorie rara. Toti cei care il cunosc personal stiu si mai multi ceilalti care au avut deaface cu el la primarie sau spital. E un fariseu fatarnic.

alinuta 22 ianuarie 2012 at 15:53

ce noroc pe potor daca la bietul om nu i se facea rau trebuia sa plateasca ca sa publice ceva …asa prost sa fi noroc sa ai …

alex 22 ianuarie 2012 at 19:10

Omul căruia i-a acordat Calin Potor asistenta medicala a suferit o puternica criza de epilepsie. Toti cei din jur s-au panicat, s-au imbulzit sa vada ce se intampla, dar nimeni nu facea nimic. Daca n-ar fi fost domnul doctor acolo, ar fi existat riscul ca cel aflat in criza de epilepsie sa-si inghita limba. Avand cunostinte in domeniul medical, dl Potor l-a asezat pe dunga si s-a asigurat ca nu-si inghite limba pana la sosirea echipajului SMURD, care a ajuns abia dupa vreo 5 minute din cauza inghesuielii. Deci, haideti sa-i recunoastem meritele si sa ii acordam creditul meritat pentru aceasta actiune.

Aurelian 23 ianuarie 2012 at 3:30

Ce au cautat epileptici la manifestatie, Piticul Atomic nu a gasit alte persoane care sa-i i-a banii?

Bingo ! 23 ianuarie 2012 at 8:51

Somnambulii aurolaci portocali (vezi la ce ora scrie Aurelian) au cosmaruri noaptea ca le „pica” Tatucu, ies din pubela si o iau razna pe forum…!

Comentariile sunt oprite