Rămâi conectat

Cultură Educație

”Călătorie pe tărâmul ideilor” – workshop la Universitatea 1 Decembrie 1918 în parteneriat cu Grădiniţa nr. 12 Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Călătorie pe tărâmul ideilor” este genericul sub care se desfăşoară workshop-ul organizat de  Universitatea 1 Decembrie 1918 în parteneriat cu  Grădiniţa cu Program Prelungit Step by Step nr. 12, Alba Iulia, în care cadre didactice şi studenţi  prezintă materialele ştiinţifice de didactica disciplinei precum şi exemple de bune practici din activitatea la clasă.

Parteneriatul a luat naştere în urma unei colaborări fructuoase dintre grădiniţă şi universitate, în care grădiniţa a organizat practica de specialitate pentru studenţii secţiei de Pedagogia învăţământului preşcolar.

În cadrul simpozionului, Grădiniţa nr. 12 organizează  o expoziţie consistentă de postere în care sunt prezentate activităţi deosebite şi creative, desfăşurate cu cele 11 grupe de preşcolari din unitate. Există şi o secţiune de postere realizate de studenţii practicanţi împreună cu mentorii de practică, postere în care sunt prezentate activităţi susţinute de aceştia sau chiar postere realizate împreună cu copiii.

De asemenea are loc şi lansarea a volumului de „Activităţi integrate în imagini”, care prezintă proiecte care au avut ca sursă de inspiraţie modelul pedagogic Reggio Emilia.

Expoziţia rămâne deschisă pe toată durata Conferinţei Naţionale „Didactica – tradiţie, actualitate, perspective” organizată de Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia în 19-20 mai 2017.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea