// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

”Călătorie pe tărâmul ideilor” – workshop la Universitatea 1 Decembrie 1918 în parteneriat cu Grădiniţa nr. 12 Alba Iulia

„Călătorie pe tărâmul ideilor” este genericul sub care se desfăşoară workshop-ul organizat de  Universitatea 1 Decembrie 1918 în parteneriat cu  Grădiniţa cu Program Prelungit Step by Step nr. 12, Alba Iulia, în care cadre didactice şi studenţi  prezintă materialele ştiinţifice de didactica disciplinei precum şi exemple de bune practici din activitatea la clasă.

Parteneriatul a luat naştere în urma unei colaborări fructuoase dintre grădiniţă şi universitate, în care grădiniţa a organizat practica de specialitate pentru studenţii secţiei de Pedagogia învăţământului preşcolar.

În cadrul simpozionului, Grădiniţa nr. 12 organizează  o expoziţie consistentă de postere în care sunt prezentate activităţi deosebite şi creative, desfăşurate cu cele 11 grupe de preşcolari din unitate. Există şi o secţiune de postere realizate de studenţii practicanţi împreună cu mentorii de practică, postere în care sunt prezentate activităţi susţinute de aceştia sau chiar postere realizate împreună cu copiii.

De asemenea are loc şi lansarea a volumului de „Activităţi integrate în imagini”, care prezintă proiecte care au avut ca sursă de inspiraţie modelul pedagogic Reggio Emilia.

Expoziţia rămâne deschisă pe toată durata Conferinţei Naţionale „Didactica – tradiţie, actualitate, perspective” organizată de Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia în 19-20 mai 2017.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419