Rămâi conectat

Actualitate

Călători în Apuseni. Un grup de fotografi din toată ţara îşi petrece Sărbătorile Pascale în munţii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăvara, verde crud, miliarde de flori multicolore, sunt doar câteva dintre minunăţiile pe care le poţi găsi în Apuseni.

Şi dacă tot au câteva Zile libere cu ocazia sărbătorilor pascale, în perioada 14-18 aprilie, un grup de fotografi din toată ţara s-au gândit să profite de ele departe de casă, pe cărari de munte, plimbându-ne prin Apuseni, la Lupşa, Alba.  Patru zile nu sunt suficiente pentru Apuseni, însa vor fi 5 zile trăite intens printer minunile naturii în Apuseni. Citește și: mesaje de Paște

Invitaţia îi aparţine lui Eduard Gutescu, fotograf din Bucureşti, Invitat special este fotograful Radu Grozescu.“Prima tură foto din această primăvară ne duce pe drumuri apusene. Peisajele oferite de această zonă oferă un mare potenţial fotografic în special în această perioadă”, spune organizatorul.

Munţii Apuseni  oferă oportunităţi deosebite în acest anotimp. Fotografii vor imortaliza zone consacrate, dar vor vizita şi zone mai putin cunoscute, unde pădurea îşi dezvăluie misterul şi varietatea de culori.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș ANAF pregătește controale la soții sau fraţii care au firme împreună în România Este ideea ministrului de Finanțe, Marcel Boloş, care a modificat Codul Fiscal la finalul anului trecut, iar această prevedere ar urma să intre în vigoare din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea