Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Cadavrul unui bărbat din Almașu Mare descoperit într-un pârâu – se presupune că a căzut de pe un podeț, după ce a consumat alcool în exces

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 31.01.2015, în jurul orei 9.45, Poliţia Oraşului Zlatna a fost sesizată cu privire la faptul că, pe marginea unui drum de pe raza localităţii Cheile Cibului, se află o persoană decedată.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe J.I., de 50 de ani, din comuna Almaşu Mare, care era căzut, cu faţa în jos, în pârâul Cerătului.

În urma cercetărilor efectuate de echipa de cercetare complexă constituită la nivelul IPJ Alba, coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba și sprijinită de medic legist, s-a stabilit că, în seara zilei de 30 ianuarie, J.I., a consumat băuturi alcoolice, la locuinţa unui cetăţean din Cheile Cibului, iar în jurul orelor 0,45 a pornit singur, spre domiciliu.

Cel mai probabil, bărbatul a căzut, de pe podeţul ce traversează pârâul, de la o înălţime de 2,5 metri.

Cu ocazia examinării externe a cadavrului, de către medicul legist, au fost identificate leziuni specifice căderii, fără a fi identificate alte urme de violenţă.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Alba, urmând ca azi, 01.02.2016, să fie efectuată autopsia acestuia, în vederea stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea