Rămâi conectat

Sport

Ca la noi, la nimeni! CS Iernut a câștigat la Comisia de Recurs a FRF și cere rejucarea meciului retur cu CS Ocna Mureș!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Iernut, campioana Ligii a 4-a Mureș, adversara formației CS Ocna Mureș din barajul de promovare/ menținere în Liga a 3-a, dubla din luna mai, intenționează să solicite rejucarea partidei retur!

Mureșenii nu s-au lăsat după decizia Comisiei de Disciplină a FRF (ce a decis ca meciul tur, pe teren 3-1, în 16 mai, să fie omologat, la “masa verde”, 3-0 pentru adversari) și au continuat demersurile la comisiile abilitate din cadrul Federației Române de Fotbal. Astfel, în ședința din 15 iulie a Comisiei de Recurs, hotărârea a fost următoarea: “admite recursul; desfințează Hotărârea CDE 256 din 29 mai; respinge contestația ca neîntemeiată; definitivă și executorie pe plan intern; hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 de zile de la comunicare”.

Se anunță un caz exploziv, întrucât este greu de crezut că respectiva partidă se mai poate disputa, la două luni distanță, în condițiile în care efectivele combatantelor au suportat modificări în pauza estivală. La finele meciului de la Ocna Mureș, gazdele au înaintat o contestație legată de dreptul de joc al lui Adrian Crișan (înregimentat de la Unirea Ungheni, intrat în minutul 55), CDE a judecat cazul înaintea returului din 23 mai, a decis 3-0 pentru ocnamureșeni, ce s-au impus și în retur la Iernut, scor 5-4. Cei de la CS Iernut argumentează că membrii Comisiei de Disciplină și Etică trebuie să răspundă pentru hotărârea în cauză, considerându-se prejudiciați.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Andrea Zsebe (LPS Alba Iulia), 4 medalii la Cupa României la înot | Clubul din Cetatea Marii Uniri, reprezentat de 11 sportivi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Andrea Zsebe (LPS Alba Iulia), 4 medalii la Cupa României la înot. Clubul din Cetatea Marii Uniri, reprezentat de 11 sportivi la competiția de la Târgu Mureș Andrea Zsebe (LPS Alba Iulia) a cucerit 4 medalii (una de aur, două de argint și una de bronz) la Cupa României la înot (seniori, tineret, juniori I […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea