Rămâi conectat

Curier Județean

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți la Alba Iulia – 26 de firme au oferit peste 500 de joburi

Mădălina Opriș

Publicat

în

Bursa Locurilor de Munca Alba Iulia002Absolvenții unei forme de învățământ care nu și-au găsit un loc de muncă, dar și alte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia, au avut ocazia să participe astăzi la ”Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”, ce s-a desfășurat în colaborare cu Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia şi Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”, la Casa de Cultură a Studenţilor din municipiul Alba Iulia, Str. Ardealului, Nr.1, începând cu ora 9.30.

Agenții economici au pus la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă o gamă variată de joburi, atât pentru persoane cu studii medii, profesionale, lucrători necalificați cât și pentru persoane cu studii superioare.

Un număr de 26 de angajatori au venit în întâmpinarea șomerilor din județul Alba și au pus la dispoziția acestora un număr de 505 posturi vacante. Au participat un număr de 518 persoane, dintre care 509 absolvenți de învățământ și 9 absolvenți de învățământ supuși marginalizării sociale.

În vederea încadrării au fost selectați un număr de 58 de absolvenți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 17.00, în Sebeș. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea