Rămâi conectat

Actualitate

BRD: Ofertă deosebit de accesibilă pentru achiziţionarea unei locuinţe

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atentă la nevoile clienţilor, BRD si-a conturat o strategie de facilitare a accesului la credit pentru cei care doresc să achiziţioneze o locuinţă. Astfel, banca deruleaza in continuare o campanie promoţională de comercializare a creditelor imobiliare axată pe două elemente-cheie: costuri reduse şi avans minim de doar 10%.

„Un avans cat mai mic este un element important de facilitare a accesului la finanţare pentru persoanele care îşi doresc să achiziţioneze o locuinţă prin credit. Suntem astfel in cea mai bună poziţie pentru  a deveni prima opţiune pentru clienţii în căutarea unui credit, indiferent de tipul acestuia”, spune Patric Popovici, Directorul Executiv al Grupului Sibiu al BRD.

„CASA BRD DE 10”. Creditul este oferit în euro, dobânda variabilă fiind calculată în funcţie de indicele Euribor la 3 luni, la care se adaugă o marjă cuprinsă între 2,5 şi 3 puncte procentuale, în funcţie de durata creditului si de avans. Banca oferă gratuit asigurarea de viaţă pentru client, iar comisionul de acordare este 0. De exemplu, pentru un credit în valoare de 60.000 EUR, acordat pe o perioadă de 20 ani, in conditiile unui avans de numai 10%  DAE este de 6,26% si scade pana la numai 6%, in cazul in care clientul depune  un avans de 15% (valori calculate pentru EURIBOR 3M: 1.588%).

Oferta este valabilă pentru finanţarea oricărui tip de investiţie imobiliară – cumpărare, extindere, modernizare etc. Promoţia a fost prelungita pana la finele anului, în întreaga reţea a BRD-Groupe Societe Generale.

„PRIMA CASĂ 4”.  Oferta BRD-Groupe Société Générale in cadrul acestui program cuprinde credite în euro, acordate la cele mai bune dobânzi din piata, pe o durată de până la 30 de ani. Fără comision de acordare, de gestiune şi de rambursare anticipată, creditul „Prima Casă” de la BRD propune două variante de rambursare: rate lunare egale sau descrescătoare, la alegere. Dobânzile sunt Euribor 3M + 3,65 pp pentru creditele acordate pe perioade de până la 20 de ani şi Euribor 3M + 3,75 pp pentru durate între 20 şi 30 de ani. Avansul este de minimum 5% din preţul de achiziţie al locuinţei, iar valoarea maximă, de până la 71.250 euro, în funcţie de tipul imobilului finanţat.

În afara celor peste 930 de unităţi din reţeaua sa, BRD oferă clienţilor interesaţi de obţinerea unui credit Prima Casă serviciul Vocalis Prima Casă, la numerele de telefon 0800 803 803 (apel gratuit în reţeaua Romtelecom), 021 302 61 61 (număr cu tarif normal) sau *BANCA (*22622 – apel cu tarif normal în reţelele Orange şi Vodafone), accesibile de luni până duminică între orele 08:00-22:00. Prin acest serviciu, clienţii pot solicita consiliere, dar şi analiza de preacceptare a creditelor Prima Casă prin telefon, obţinând pe loc răspuns la solicitarea lor de credit. Apăsând doar o tastă, clienţii pot primi informaţii complete şi soluţii personalizate cu privire la Programul Prima Casă: detaliile ofertei de creditare BRD, documentaţia necesară întocmirii dosarului de credit sau informaţii privind fluxul procesului de aprobare a dosarului. De asemenea, noul serviciu facilitează stabilirea întâlnirilor cu consilierii de clientelă dedicaţi din agenţiile BRD şi obţinerea de informaţii referitoare la stadiul dosarelor de credit aflate în derulare. În plus, 24 de ore din 24, cei interesaţi pot obţine informaţii despre Programul Prima Casă şi pot direcţiona cererile de informaţii prin completarea formularului disponibil pe site-ul http://www.creditulprimacasa.ro/ sau direct la adresa [email protected].

Grupul Sibiu cuprinde unitatile BRD amplasate in judetele Sibiu, Alba si Hunedoara. In acestea, banca are la dispozitia publicului 51 de unitati.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea