Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Brazii de Crăciun vor putea fi comercializați, la Alba Iulia, într-o piață amenajată de primărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum ne apropiem de Crăciun au început deja cumpărăturile de sezon, pe listă figurând la loc de cinste bradul. Şi cum mulţi dintre noi nu vrem brazi din import, ci brazi crescuţi în pepinierele moţilor, iată că ne vine în ajutor amenajarea de către Primăria Alba Iulia a unei pieţe pentru brazi în zona Cetate.

brazi-craciun01Ideea a fost însă a primarului comunei Horea, Corneliu Olar care a înaintat această rugăminte-solicitare primarului Mircea Hava. Acesta a emis ieri dispoziţia de amenajare a pieţei în zona parcării de autocare din apropierea Casei de Cultură a Sindicatelor.

Piaţa va ocupa o suprafaţă de 1200 de mp şi, datorită amplasării, dispune de toate facilităţile, parcare pentru clienţi şi comercianţi, toalete publice. Preţul pentru închirierea de către comercianţi este de 6 lei/mp, dar piaţa va deveni funcţională cel mai probabil de marţi 13 decembrie pentru că este nevoie ca ea să fie autorizată ca loc de comercializare a brazilor de Crăciun de către ITRSV Cluj.

Asta nu înseamnă că va fi singurul loc de comercializare a brazilor de Crăciun, ci că este singura piaţă amenajată de primăria Alba Iulia. Orice alt comerciant doreşte şi are spaţiul necesar poate cere la ITRSV Cluj autorizarea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sute de persoane și mașini verificate de polițiștii și jandarmii din Alba, în două zile: Amenzi de peste 93.000 de lei și 16 permise reținute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini verificate de polițiștii și jandarmii din Alba, în două zile: Amenzi de peste 93.000 de lei și 16 permise reținute În perioada 26-27 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea