Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Brândușa Dumitru (TC Sun Alba Iulia) și Eva Maria Bulai („Mircea Eliade” București) au câștigat Cupa Centana Bistrița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Brândușa Dumitru, tenismena din Cetatea Marii Uniri, are un start excelent de an, talentata jucătoare legitimată la TC Sun Alba Iulia reușind să câștige Cupa „Centana 30 ani” Bistrița, la dublu, și să termine pe locul al treilea în același turneu, la simplu

Zilele acestea la Bistrița a avut loc competiția Circuitul Național FRT – Cupa Centana 30 ani (categorie A), unde Brândușa Roxana Dumitru, împreună cu partenera ei de dublu Eva Maria Bulai de la LPS Mircea Eliade București, au câștigat locul întâi, confirmând astfel rezultatul din decembrie, când au devenit campioane naționale la Under 11. Acest rezultat se datorează abilităților celor două jucătoare, care au arătat o sincronizare perfectă, un joc coordonat și o strategie solidă. Dar performanța lui Brândușa nu s-a oprit aici. Ea a continuat evoluțiile bune și în turneul de simplu, unde a obținut un loc merituos 3. Ea a impresionat cu serviciile puternice și forehand-urile precise.

Acest succes este unul dintre multele realizări ale Evei și Brândușei. Fetele au învins în luna decembrie a anului trecut la Campionatul Național de iarnă U11, iar această victorie de la Bistrița le confirmă din nou valoarea fiind una dintre cele mai importante competiți ale acestui an calendaristic.

Ele au arătat că, prin muncă și dedicare, pot învinge orice obstacol și pot câștiga în fața celor mai bune jucătoare din țară. Antrenorii și colegii de antrenament ai Brândușei sunt convinși că acesta este doar începutul și că ea va continua să impresioneze prin joc și rezultate frumoase și în turneele viitoare. Felicitări Brandușei și Evei pentru aceste victorii, le dorim mult succes mai departe!‘, a precizat Cristina Moldovan, reprezentantul TS Sun Alba Iulia, clubul care an de an se regăsește în elita tenisului juvenil autohton.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea