Rămâi conectat

Curier Județean

Braconieri prinși în flagrant de polițiștii din Alba. Au rămas fără mașină, vânat, arme și muniție

Ziarul Unirea

Publicat

în

picture013cvePoliţiştii din Alba au surprins în flagrant delict 4 bărbaţi, în timp ce transportau doi căpriori pe care i-ar fi vânat ilegal. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale, iar autoturismul, armele, muniţia şi vânatul au fost indisponibilizate.

Potrivit IPJ Alba,” la data de 20 decembrie a.c., poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase din cadrul I.P.J. Alba au depistat, în apropierea localităţii Pănade, 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 36 şi 47 de ani, care se deplasau cu un autoturism de teren.

În urma controlului, poliţiştii au descoperit în autoturism doi căpriori împuşcaţi.

Din  cercetări a reieşit că, cei 4 bărbaţi, deţinători de arme de vânătoare, ar fi participat la o partidă de vânătoare autorizată pentru alte specii de vânat (vulpi, iepuri, fazani, ciori, raţe sălbatice) şi ar fi vânat căpriorii, lucru  interzis în această perioadă.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de vânătoare fără autorizaţie legală, vânătoare în afara perioadei legale de vânătoare la specia respectivă şi uz de armă letală fără drept, fapte prevăzute şi pedepsite de Legea 407/2006 privind vânătoarea şi protecţia fondului cinegetic şi de Codul Penal.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, prins ”MORT DE BEAT” la volan: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, prins ”MORT DE BEAT” la volan: Polițiștii i-au făcut dosar penal Un bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, a fost prins ”MORT DE BEAT” la volanul unei mașini. Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Citește și: Notarul din Mureș care a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea